Eu am labrador dar am un vecin cu Saint Bernard. Nu-s din Bucuresti dar ma pot uita pe net maine si la pareri despre cabinete de acolo.
Pana acum unde l-ai vaccinat? Nu la un cabinet? Oricum iti trebuie o clinica mai mare, sa poata fi intins acolo.
Sa nu-i tai tu, s-ar putea sa sangereze foarte tare dupa aia. Du-l la veterinar s-o faca.
DNoram ca nu ii taiam eu pinteni dar problema e ca nu calca pe picior...cand inl pipaim sa vedem ce are il trage inapoi nu putem sa il atingem!
Dm. aveti un caine dinacesta? si daca aveti si stati in Bucuresti ma puteti ajuta cu un veterinar?
Va multumesc si uitati id-ul meu daca puteti sa ma contactati
ID:uzy_electro@yahoo.com
O sa-ti raspund tot aici la intrebarea asta, probabil. Sa intri pe la pranz ( 12-13 ) si o sa gasesti cateva recomandari din Bucuresti.
Lasa-mi scris sectorul unde stai sa restrang numarul de medici.
Am gasit vreo 3-4 cabinete, dar cel mai bun, la care am si vorbit este BIOVET. E o clinica mare, deschisa non stop ( e bine de stiut pentru urgente).
uite linkul http://www.ghidul.ro/biovet-impex/
Adresa este str. Sebastian nr. 211 C, sector 5
( mi-a spus ca puncte de reper Calea 13 septembrie si Razoare, dar o sa suni tu sau parintii acolo si vedeti mai clar)
Telefon fix: http://www.ghidul.ro/biovet-impex/contact
021 410 34 69 ( eu la asta am vorbit)
021 411 60 54
Consultatia este 21 lei in timpul saptamanii si 42 in weekend.
Pentru a-i taia pintenii e nevoie de programare inainte telefonica ( numai in cursul saptamanii) si te costa intre 160-260 lei.
Se aduna cam 300 lei, dar e caine mare, de aia e mai scump.
Nu-l lasa asa, vorbeste cu parintii si duceti-l la cabinet.
Sa-mi spui dupa ce ai fost cu el!
Am mai gasit si SandyVET, din zona 13 septembrie,
Adresa: Bucuresti, Str.Margeanului nr. 111B, sector 5
Telefon: 0722.425.360
Aici a zis ca poate sa-mi dea un pret mai bun, dar vrea sa stie zona in care stai tu ca idee, daca cainele are vaccinurile facute si cate kg are ( pentru pret).
Scrie-mi aici strada tasau zona, si restul. Oricum azi nu il mai duci, macar sa ai ambele variante si cu BIOVET si cu SANDYVET pentru saptamana viitoare.
Pei are vreo 60kg sia re toate vaccinurile facute dar stai linistit mie trebuie sa imi lasi decat nr de telefon...
Atunci le ai pe amandoua si va hotarati voi. Eu as inclina spre BIOVET ca are sigur dotare buna, fiind clinica, nu cabinet.
Bafta!