Recomand ciobanescul german...foarte posesiv si iubitor cu familia. apara casa foarte bine..accepta musafirii si nu trebuie sa iti faci griji ca o sa iti muste vreo matusa sau ceva prieten.
Usor de dresat..pana si copii il pot dresa si o sa fie distractiv pentru toti.
In primul rand, daca nu e dresat pentru paza si protectie nu te apara. Ciobanesc german.
Un caine rasa Beagle ar fi, din punctul meu de vedere, foarte potrivit pentru ca e prietenos, jucăuș și sociabil, acceptă ușor străinii și se împacă bine cu copiii.Sunt inteligenti si nu lasa foarte mult par, astfel fiind mai sigur pentru copii.Plus ca are o durata de viata de pana la 15 ani
Salut, este foarte greu sa spui o singura rasa pentru toate calitatile pe care le-ai scris aici dar iti recomand cu caldura pentru:
-copii, familie, paza: Beagle (Daca sunt copii sub 12-14 ani este o placere atat pentru caine cat si pentru copii sa se joace cu el)
-copii, familie, paza, protectie: Brac German, Labrador
Eu personal am un Brac German de 7 ani, este foarte atasat de familie, usor de intretinut ( in 7 ani nu m-au vizitat hotii, stand la tara). Acum depinde si de tine cum il educi de mic!
Labrador...am avut unul si l-am dat.De fiecare data cand trec pe acolo vad ca latra la oameni si se enerveaza daca se apropie cineva de el.
Nelutuborda întreabă: