| Crinel2000 a întrebat:

detin un ciobanesc german malionois de aproximativ 6 luni De cateva zile il simt suparat, nu mai mananca, nu se mai joaca si a slabit mult.De fiecare data cand ii duc mancare doar o miroase, atat, nu se atinge de ea ...sufar enorm de mult si plang de fiecare data cand il vad ...stiti care e problema? https://imgur.com/a/AVBPTfj

5 răspunsuri:
| EMadalina94 a răspuns:

E posibil să aiba viermi, mergi la o farmacie veterinara si cumpără pastile pentru viermi, costa până in 5-6 lei. Cel mai bine este să mergi cu el la un veterinar, dar in cazul in care nu esti dispus sa platesti pentru un consult incearca cu pastilutele. Nu uita pe langa tratament are nevoie si de afectiune! Însănătoșire ușoară!

| CircusAdda a răspuns:

Parvoviroza sau viermi, dar numai întreba, căuta repede un veterinar in amândouă cazurile ii poate fi fatal, iți din experiența
Am avut o cățelușa cu viermi și am observat abia în ziua de Crăciun pentru că slăbise peste noapte. Am găsit veterinarul abia pe 27 Dec, dar a fost prea târziu

| Crinel2000 explică (pentru EMadalina94):

Multumesc frumos. In ultima vreme bea foarte multa apă

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

La medicul veterninar nu te-ai gandit sa te duci cu el, ca sa vada omul ala specializat ce are? Ai senzatia ca se face bine de pe TPU? Voi nu meritati animale, nene...

| BogdanAlex1997 a răspuns:

Ai un caine la care ti mult dar nu stii ce rasa e... E Ciobanesc Belgian Malinois.