| Aleeeecs a întrebat:

e cinevaa din dragasani rm valcea si are caini de telie mica?nu am pretentia sa fie de rasa pura .macar sa fie baiat.nu dau mai mult de 30 lei pe el.lasati-mi adresa voastra de mess si mai discutam.dar sa nu imi dati linkuri sau sa adopt caini dupa internet pentru ca nu am incredera si nu vreau sa ma complic.

11 răspunsuri:
| 220V a răspuns:

Eu sunt de pe la 40 km de dragasani, nu am caine, dar ti-am raspuns ca e prima data cand vad pe cineva pe site-ul asta atat de aproape de minelaughing

| diabolykull a răspuns:

Mai bine nu cumpara un caine, adopta unul. Nu se stie poate e rasa dorita si poate avea un comportament mai ''civilizat'' decat un caine de rasa.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara,dar un ciine de rasa, chiar daca nu este pura, nu ai sa gasesti cu 30 lei.Numai bine.

| Kazimir a răspuns (pentru 220V):

Ești din rm vâlcea?

| 220V a răspuns (pentru Kazimir):

Da si tu esti?

Krsk Vas Slovenia, Râmnicu Vâlcea România. Ar trebui să ieșim maine la o bere în Morrison sau Jazz ^^

Da eu nu is din oras, stau la 100 de km de orasul valcea, tot in acelasi judet, dar la distanta

Ah... păcat.

Lasa ca poate o sa avem ocazia intr-o zi

| bibiiiy a răspuns:

30 lei? chiar daca nu e rasa pura totusi e foarte ieftin.nu cred ca o sa gasesti pe cineva care da un catel cu 30 lei.pe catelul meu, bichon frise(de rasa pura) am dat 1.000 lei.mai bine adopta un catelwinking bafta!

| Aleeeecs explică (pentru bibiiiy):

Da dar eu nu vreau sa ma complic.si in plus eu am mai gasit oo faata care evea pichinez si nu imi cerea nimic pe el.si cred ca arata foarte dragut dar va rog frumos daca aveti sau cunoasteti pe cinevaa care are sa ma anuntati si nu am pretentia sa feie rasa pura.si nu dau mai mult de 30 leii pe el sinceras a fiu... daca sunteti de acord va rog din inima anuntati-ma.dau funda