Eu cred ca trebuie sa o duci urgent la un medic veterinar pentru ca poate sa aiba o problem la stomac...
Da dupa ce a nascut nu o sa manance un timp! Acum tine-o putin la vegetale! orice! Vegeterian! sau daca nu merge laso un timp! nu pateste nimic! e ceva normal!
Da dupa ce a nascut nu o sa manance un timp! Acum tine-o putin la vegetale! orice! Vegeterian! sau daca nu merge laso un timp! nu pateste nimic! e ceva normal! Dar daca nu mere nici asa atunci probabil va muri! asa a facut si a mea! Imi pare foarte rau! Dar sa speram ca va perge prima varianta! Succes!
E foarte slaba inca pe la gat nici nu mai are par doar unpic.Te rog baga-ma la mess alex.ion47
Va muri(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Crezi ca am timp stau la ţară si sunt foarte departe de oraş unde se află medicul veterinar.
Hamsterii sant propensi la boli, la hamsterul meu i s-a umflat o chestie in ureche si i-au facut o incizie gratuita dar nu a trecut, a zis ca asa se intampla si traiesc intre 2 si 3 ani, normal ar fi 5 dar cum sant slabi la imunitate asta e viata ce sa le faci
Las-o sa se odihneasca las-o sa zaca daca e nevoie dar fi cu ochii pe ea nu o neglija dai multe fructe dar nu o forta daca nu poate asta e uite un site cum sa ai grija de ea mai bine http://www.animalutze.com/articole/boli-frecvente-hamster.php in caz ca o vezi ca zace (hiberneaza) mareste putin temperatura camerei poate ii este frig verifica si linkul te va ajuta poate vezi ce are
Ei na, in sat trebuie sa fie un medic veterinar, doar lumea are vaci, porci etc ar fi ciudat sa nu fie, ma rog, dar ce ai de pierdut daca o duci? 2 ore? cati km pot sa fie...
Ar trebui sa o duci URGENT la veterinar. si eu am avut o hamsterita si tot asa a patit. mama a zis ca o sa-i treaca, dar nu a fost chiar asa...