| LuigiRRO a întrebat:

Eu am un caine pe care il am de cand avea 2 luni.Acum a facut recent 3 ani.Dar din cauza unor probleme personale eu nu l-am putut vedea timp de 1 an si imi pare foarte rau sad. Acum se bucura iar cand ma vede,dar parca nu am fi cei mai buni prieteni.El se bucura mai mult cand il vede pe tata(tata s-a dus aproape mereu la el in acea perioada exceptie cand era plecat ca atunci mergea mama).
Dar eu cum pot sa leg iar acea prietenie stransa? Mentionez ca dupa acea perioada eu m-am ocupat de el in fiecare zi, dar uneori venea si tata cu mine.

2 răspunsuri:
| 123466d a răspuns:

Jucati-va impreuna. Ia l la o plimbare doar tu cu el pe o pajiste ceva de genul. Si eu am avut un motan. Ma iubea tare mult. Am mai adus unul. Si acesta la fel. Iubire iubire si iar iubire. Dar cred ca din greseala l-am cam neglijat pe celalat. Nu prea mai venea la mine. Venea doar acesta nou sa se joace. Desi mereu ii luam pe amandoi sa ne jucam. S-a indepartat de mine. Acum a disparut. nu stiu unde s-a dus. Dar cel mai probabil l-a luat cineva deoarece era pui. Avea vreo 6 luni. Acum il mai am doar pe cel care l-am luat a doua oara. As vrea sa vina inapoi.

| LuigiRRO explică (pentru 123466d):

Imi pare rau pentru tine.