| qwqwwwq a întrebat:

Intrebarea mea este : are ceva daca testoasele mele de apa mananca doar peste alb uscat si gamarus? Si daca nu le place mancarea sub forma de granule sau stiksuri este vreo problema? multumesc pentru raspunsuri!

7 răspunsuri:
| vrabiuta a răspuns:

Nu e la fel cum unui caine nu-i place mancarea boabe nu are nimic sunt unele testoase care mananca doar mancare granulata

| qwqwwwq explică (pentru vrabiuta):

Mancarea lor trebuie sa fie variata! Verdeata nu vor sa manace. Altceva nu mai stiu ce sa le dau! A da mancau si inima de vita iar acum nu mai vor sa manance!

Dar eu stiu ca trebuie sa manance variat! Nu vor sa bage in gura verdeata si mai de mult mancau si inima de vita iar acum nu mai vor sa o manance!

| vrabiuta a răspuns (pentru qwqwwwq):

De cat timp face asa

Scuze ca am scris de 2 ori. Pai ca sa ma gandesc ...credema nu cred ca mai stiu! dar le am de 6 luni

| qwqwwwq explică:

Si apropo! Are ceva daca le am de 6 luni si carapacea are 9-10 cm lunigime? O prietena are o testoasa tot asa de apa de 6 ani si a ei are doar 11 cm lungime?

| vrabiuta a răspuns (pentru qwqwwwq):

Ar fi bine sa ii dai niste vitamine, daca te duci la petshop si ii ceri ceva pentru cresterea poftei de mancare o sa-ti dea niste pastile din cate stiu eu si alea o sa ii stimuleze si cresterea