| Aditu94 a întrebat:

Salut TPU,
La aceasta rubrica sper sa gasesc raspuns cu privire la un animal de companie.E o pasare exotica,anume o Nimfa,o fata. Intampin o situatie ingrata si nu stiu ce sa ii fac, unde merg la un veterinar, dupa ce sunt taxat, mi se spune ca nu exista nici o rezolvare. Problema este ca ii tot cad penele, cand am adoptat-o avea pene pe ea..nu multe dar era cat de cat infoiata..acum are cateva..nu stiu ce sa mai fac..Mancare are de cea mai buna calitate, curatenie mereu, apa schimbata mereu, are libertate sa faca ce vrea, nu sta doar captiva..singurul defect e ca nu zboara, nu are pene. Ce recomandati, ce imi sugerati ca si leac spre a-si reveni?

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iti recomand o carte de gramatica si multe, multe carti de literatura.

| Aditu94 explică (pentru Salontanul):

M-am grabit sa fac aceasta postare si nu am fost atent la greselile de ortografie. daca as putea sa o modific, ar fi super.dar putin probabil..cand tastez, nu ma mai uit la ce scriu.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu zboară fiindcă nu are pene. Poate fi si salmonella. Uita-te putin atent si vezi dacă are vreo umflatură sub aripi.
Pentru penaj are nevoie de vitamine si calciu.

Incerc sa revin maine cu un raspuns la intrebarile tale.

| Aditu94 explică (pentru floresdemayo):

Nu are nimic de genul, pai daca era asa, nu trebuia sa il infecteze si pe partenerul ei? ei bine de vitamine si mancare buna, nu a scapat, primeste ce e mai bun si nu fac rabat la calitatea mancarii.