Nu iti face griji. Pisica mea a plecat pentru. 10 zile de-acasa si apoi s-a intors bine-mersi in culcusul ei cu blanita rosie. La varsta de 6 luni de obicei unele pisici ajung la maturitate si pot intra in calduri. Este foarte probabil asa. Sigur!
Asteapta. Poate va reveni Fi puternica! :* Si pisica mea a plecat odata, dar s-a intors
Ma mira mereu cand pisicile prind sensul vietii si motanii vad pisicile ca pe niste umbrele atomice. motanul meu a insistat sa se intoarca si sa zgarie usa de fiecare data cand am vrut sa scap de el
Si mie mi s-a intamplat asta. Daca nu l-ai mai scos afara, nu va sti cum sa se intoarca.Motanul meu lipsea si 3 zile de acasa, dar a disparut.Mult noroc si sper sa se intoarca!
Parca era vorba ca e un cadavru-viu si nici nu se poate compara cu fostul tau motanel.
ti-am zis ca ti-ai luat alta pisica mult prea devreme, acum sper pentru tine ca nu ai pierdut-o din cauza ca nu ai putut sa o apreciezi asa cum merita (in traducere libera sper ca nu a mai facut vecinul tau alta victima).
Am dat acea pisica si mi-am luat un pui...mi-e frica sa nu-l fi luat cineva..era foarte frumos si mi-e dor de el, dar era foarte jucaus si dragalas, il rasfatam tot timpul, deci cred ca s-a dus dupa fete.dar nu stiu daca se mai intoarce...