Zi mersi ca mai vine! La altii nu mai vine deloc un porumbel ce l-a tinut in casa luni de zile.Ori s-a ratacit, ori...nu stiu. Normal ca pasarea simte teama, sa nu o ti iar in captivitate. Poarta-te normal, asteapt-o cu apa si mancare si va stii sa vina regulat.Acum las-l si pe el/ea sa-si gaseasca pereche sa faca pui. Apoi vin impreuna.
Asa e animalul neobisnuit cu omul pleaca in viata lui fara sa gandeasca in profunzime.
Porumbelu se teme de tine ca deja s-a obisnuit sa fie liber si poate ca nu mai tine asa mult la tien incat sa-ti vine in fata ta fara sa zboare.ii e frica sa nu-i faci ceva! cruciulita zice bine.zi mersi ca inca iti mai vine sa te viziteze
E norma vrea totala libertate o fi intrat intr-un card sau ceva de genul si mie mi-a plecat vrabia si tot la fel m-am simtit nu stiam ce sa fac dar mi-am dat seama ca se va intoarce o data cu racire vremi pentru ca nu stie sa calatoreasca
Bag divorț de tine.Așa ceva.Mă înșeli..Coada ta.
Am fost plecat in vacant si in aceasta saptamana mi-am dat seama ca trebuie sa fie libere.Binele ei este sa stea cu alti porumbei, nu cu mine.I-am facut destul bine, este randul ei sa si-l faca. Sper sa vine si cu pui cand o avea. Inca nu stiu cui sa-i dau funda, dar o sa ma decid.Thanks!
anonim_4396 întreabă: