Pai depinde din ce oras esti ca sa iti pot spune un liceu bun.La liceu este mai greu decat in generala si mie mi-a scazut media dar nu cu mult.Ca sa intri la un liceu bun trebuie sa inveti dar nu presupun ca faci asta daca ai media generala asa mare.In a 8 a o sa dai examen la matematica si romana dar materia pentru examene incepe doar din clasa a 7 a.Eu iti recomand sa mai stai putin, sa nu te gandesti inca la asta ca mai e timp.Invata ca sa ai media la fel de mare ca conteaza si ea la admiterea in liceu dar "Traieste-ti copilaria inca" ca o sa regreti ca te-ai ingrijorat de acum...desi e bine ca vrei sa asti ce te asteapta.Stay calm.o sa reusesti. Sper ca te-am ajutat.
Y u hatin'? In primul rand, a pus intrebarea la "Hobbies and Pets" pentru ca a precizat lucruri ce tin de hobby-urile ei/lui. In al doilea rand, nu conteaza din ce oras e ca sa-i recomanzi un profil... Si in al treilea rand, conteaza ce medie are pentru a-i putea recomanda un profil pe masura... Nu poti sa trimiti la mecanica un copil care invata bine!
Uite ce-ti recomand eu. Invata mult la engleza, matematica, fizica. In clasa a 8-a o sa ai de dat un examen bilingv (engleza/franceza) si da-l la engleza. Astfel, daca obtii si note mari la evaluarea nationala poti intra la Matematica-Informatica bilingv engleza, profil la care am fost repartizata eu anul acesta. Este absolut cel mai bun profil, iti deschide o multime de oportunitati in viata.
La liceu adevarul e ca nu poti avea in nici un caz numai 10. Se mai intampla sa ai si medii de 8, de 7, de 9. Trebuie doar sa-ti impui pasiunea fata de majoritatea materiilor. Intreaba-ma ce vrei pe privat, te pot ajuta!
Nu ai cum sa treci clasa a 6-a si sa ai 14 ani. Ai ramas repetent/a. Eu cand am terminat a 6-a nici 13 ani nu aveam. Esti patetica
In primul rand:intrebarea trebuia sa o pui la categoria potrivita:Educatie si cultura generala ca de asta e ea acolo.
In al doilea rand cum sa ai 14 ani si sa treci a 6 a?
In al treilea rand nici de unde esti nu ai precizat! Mai ai tu pana la liceu.
Clasa a 6a la 14 ani, 100000 de materii, Angelina Jolie, liceu... What?
1. Mai asteapta vreo 2 ani ca sa-ti dai seama ce materii iti plac. In clasa a5a toate materiile sunt FOARTE usoare.
2. Media din clasa a 5a e irelevanta.
3. Ce legatura are Angelina Jolie cu educatia ta?
4. Mai ai 3 ani sa te hotarasti in privinta liceului. Calm down! Eu m-am hotarat in ultima luna din clasa a 8a.
5. La liceu e foarte bine.
6. Eu am avut anul trecut 2 zile cu 7 ore si 3 cu 6 (sunt la filologie bilingv). Dar anul asta o sa am 29 sau 30 de ore pe saptamana.
7. Cum sa obtii nota 10 la liceu? Invatand foarte mult. Desi nu merge mereu schema, pentru ca proful meu de fizica punea mereu note foarte mici( nota 8 fiind cea mai mare de obicei), si sunt multi profesori care cer perfectiune pentru nota 10.