Eu am avut Husky, sunt oarecum inruditi, unul de viteza si altul de carat. Iti recomand doar daca stai la casa, fiindca au nevoie de miscare si in perioada de naparlire e grav cu blana. Cumpara de la cineva autorizat. Dresajul poti sa il faci si acasa daca ii aloci in fiecare zi o ora sau doua. Eu am reusit sa.l invat lucrurile de baza( sezi, culcat, la pas). Displazia cred ca apare atunci cand il folosesti la carat, nu daca il tii de companie. Succes! P.S. am impresia ca Malamutul trebuie inscris la politie, cred ca e in top 10 sau 15 la caini agresivi( aici trebuie sa te interesezi).
Malamutul e o rasa foarte incapatanata si cu greu vei reusi sa il dresezi. Nu e un caine de apartament, poti lua unul doar daca stai la casa.
Dresajul costa foarte mult pentru orice caine, indiferent de rasa.
Ca sa eviti sa cumperi un caine bolnav, cel mai bine e sa cumperi un caine de rasa pura de la o canisa autorizata, care selectioneaza cainii si nu ii inmultesc aiurea.
Pentru ca malamutul e o rasa incapatanata, si in general nu e un caine de apartament+ca dresajul lui costa o gramada de bani.
Eu, sincer, recomand Labradorul. Si malamutul trebuie inscris la politie, e o rasa periculoasa de caini