| Peter2964 a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva in legatura cu rasa rottweiler.As dori sa imi iau un astfel de caine.Dar de multe ori vad la televizor chestii in legatura cu acest tip de caini care ataca si chiar omoara copii, familia si chiar stapanul.eu vreau sa am un rottweiler calm nu vreau absolut deloc sa fie agresiv.Va rog sa imi vorbiti despre aceasta rasa de caini cum ii pot face sa nu fie deloc agresivi.Sa fie calmi si iubitori.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu prea se asociaza deloc rottweilerul cu un caine calm. Sunt caini rai, de lupte. In multe cazuri dupa o anumita varsta innebunesc si te ataca chiar daca esti stapanul lor si singura sansa e sa-i omori. Mai bine iti iei altul mai bland gen Husky, Chaw-chaw, pitbull, lup etc.

| Peter2964 explică (pentru Adry05):

Ai avut rottweiler?

| Peter2964 explică (pentru Peter2964):

Se spune caa rottweilerul este calm doar daca stii sa il dresezi

| Achimut_Aki_1993 a răspuns:

Hei cunsc aceasta rasa si stiu caci sunt agresivi dar majoritatea devin nu sunt din nastere daca vrri unul eu iti recomand sa nu ii tai coada! Si nici sa, nu il lovesti cat e mic daca roade ceva lasa.l sa roada pana nu mai poate asa va fi bland cuntine stiind ca nu i.ai facut rau! Sper sa.ti fi fost de ajutor!

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Sunt rai doar daca îi bati sau le tai coada daca rupe florile sau altceva nu îl bate, dar daca vezi ca e cam rau in ultima vreme sau tie frica sa nu atace poti sa il legi cu un lant gros.

| Peter2964 explică (pentru Talmacel_Alexia_1999):

Nu vreau sa il bat nici sa ii tai coada vreau doar sa fie un bun animal de comapanie!

| Adry05 a răspuns (pentru Peter2964):

Nu dar stiu cateva persoane care au avut ba chiar unul dupa anii aia a innebunit a iesit dintr-o cusca de fier si a inceput sa atace oamenii pe strada, ba chiar a muscat-o pe o femeie de picior atat de rau incat i-a luat carnea. Sunt periculosi eu zic sa te feresti.

| Peter2964 explică (pentru Adry05):

In primul rand, persoana care a avut rottweiler nu a dresat cainele.In al doilea rand, oricat de dresat ar fi cainele rotweiler trebuie tinut intr-o cusaca special amenajata si cand ii dai drumul trebuie tinut in lesa si in botnita, cei care cumpara rottweileri si nu ii dreseaza sunt inconstienti

| Adry05 a răspuns (pentru Peter2964):

Nu i-a dat drumu, a rupt singur lantul si a sarit gardul.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns (pentru Peter2964):

Sunt rai doar daca le faci asta, dar daca esti un prieten bun o sa iti fie fidel