Nu e simplu sa treci peste asta, doar vizualizeaza amintirile cu ea si fai o inmomantare ca sa-ti iei ramas bun si o sa vezi ca in timp iti vei aminti de ea dar no sati mai fie asa dor.
Deci, acum voi scrie ceva care sigur te va face sa langi!
dar nu e nimic, fiecare suntm oameni, descarca-te
Gandeste, s-a dus intr-un loc mai bun!
Sunt sigura ca o iubesti, si sunt si mai sigura ca ea te-a iubit f mult
Nu poti trece peste, timpul vindeca ranile, dar oricum ele tot raman
stiu prin ce treci... pe data de 18. 10. 2010 mi-a murit papagalu il iubeam enorm[acum sa vorbim despre problema ta]
Ideea e ca, toti ne ducem odata si odata, dar trebuie sa stii ca e ceva normal, e ciclul vietii din pacate
descarca-te, nu te forta sa nu plangi
Sa sti ca ea e acolo si nu vrea sa te vada ca suferi
Stiu sigur ca te-a iubit!
nu incerca s-o uiti, dar nici nu te gandi excesiv la ea
stiu ca nu ti-am fost de ajutor dar, stiu ce simti
Stiu prin ce treci,si te inteleg perfect,si catelusa mea a murit pentr ca bunica a ajuns prea tarziu cu ea la doctor.,Dar eu prefer sa ma gandesc ca e inca langa mine, sa-mi amintesc momentele frumoase care mi le-a oferit, nu stiu daca ma crezi dar inca mai plang dupa ea, chiar si acum cand scriu.A fost poate cel mai bun prieten al meu, dar a plecat.Stiu ca doare, si inteleg prin ce treci.Mult curaj!
Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat dar trebuie sa accepti ce s-a intamplat si sa mergi mai departe/
Draga sa stii ca mie nu mi sa intampat dar sa stii ca atunci cand l-am citit am plans imi pare rau dar draga asta e viata dar uite ia-ti un alt caine si pune-i acelasi nume numai ca cu un doi la final exemplu:rex-rex al doilea