| FightForYourself a întrebat:

Salut tuturor am o problema mare daca puteti sa raspundeti repede va implor! Eu stau la sat si am un motan care e cam hoinar
si azi am sesizat cand a ajuns acasa ca are o umflatura la gat in partea dreapta.Se pare ca nu il deranjeaza dar mie frica sa nu fie ceva serios pentru ca o vecina de-a mea a spus ca pisica ei a patit la fel si a murit si de acea vreau parerea voastra pana il duc la un veterinar specializat daca se poate repede va rog!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate a fost muscat cel mai bine ar fi sa te duci la veterinar in 2 zile ca sa poata sa vada ce are si sa iti explice mai bine decat putem noi poate niste medicamente nu te ingrijora doar du-te si vezi poate i da un unguent ceva dar nu lasa motanul asa.

5 răspunsuri:
| pampam18 a răspuns:

Ce fel de umflatura? E rosie ( de la sange)? Sigur nu-i o capusa? Poate l-a muscat ceva: o albina sau ceva de genu.
Mai vezi si maine daca umflatura se agraveaza sau trece. Mai intreaba-ti si alte cunostinte. Avand in vedere ca e in zona gatului poate a mancat ceva si i-a iesit aia. Bafta!

| FightForYourself explică (pentru pampam18):

Nu e rosie de la sange am ajuns la 2 concluzii:
1.Fie a fost intepat de vreo albina sau ceva.
2.Fie a mancat vreun os si sa intepat
In fine am sa merg maine cu el la veterinar sa ii prescrie niste antibiotice.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri!

| FightForYourself explică:

Pai am vorbit cu un prieten sa imi ia niste antibiotice pentru motan pana am sa pot sa il duc la veterinar.Stiu ca a patit ceva asemanator dar mult mult mai rau cand sa batut cu alt motan si a primit o gheara in ceafa.
Atunci ia copt acolo si i-am dat antibiotice si ia trecut acum sa vad daca merge si acum daca nu il duc imediat la veterinar! Oricum merci de raspuns.

| FightForYourself explică:

Bianca te rog sa nu cobesti fiindca nu cred ca e ceva grav adica nu prezinta urme de muscaturi sau altceva ma gandesc sa nu fi fost intepat de vreo albina sau viespe fiindca sunt niste stupi in apropierea casei mele

| BikaBianca a răspuns:

Pai pune-i o Compresa rece... Poate se mai desuflahappy Cred ca v-a trebui sa fie operat.Sa nu se fii bautu cu alt Motan...Du-te cat poti de repede la un doctor veterinar pana nu moarestraight face