Pai am vorbit cu un prieten sa imi ia niste antibiotice pentru motan pana am sa pot sa il duc la veterinar.Stiu ca a patit ceva asemanator dar mult mult mai rau cand sa batut cu alt motan si a primit o gheara in ceafa.
Atunci ia copt acolo si i-am dat antibiotice si ia trecut acum sa vad daca merge si acum daca nu il duc imediat la veterinar! Oricum merci de raspuns.
Pai pune-i o Compresa rece... Poate se mai desufla Cred ca v-a trebui sa fie operat.Sa nu se fii bautu cu alt Motan...Du-te cat poti de repede la un doctor veterinar pana nu moare
Ce fel de umflatura? E rosie ( de la sange)? Sigur nu-i o capusa? Poate l-a muscat ceva: o albina sau ceva de genu.
Mai vezi si maine daca umflatura se agraveaza sau trece. Mai intreaba-ti si alte cunostinte. Avand in vedere ca e in zona gatului poate a mancat ceva si i-a iesit aia. Bafta!
Bianca te rog sa nu cobesti fiindca nu cred ca e ceva grav adica nu prezinta urme de muscaturi sau altceva ma gandesc sa nu fi fost intepat de vreo albina sau viespe fiindca sunt niste stupi in apropierea casei mele
Nu e rosie de la sange am ajuns la 2 concluzii:
1.Fie a fost intepat de vreo albina sau ceva.
2.Fie a mancat vreun os si sa intepat
In fine am sa merg maine cu el la veterinar sa ii prescrie niste antibiotice.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri!