Ahahahhaha, cainele se scoate afara, de aia am motanel.
Poti sa ii cumperi niste chestii absorbante sa faca pe jos, alea de se folosesc pentru cateii mici de nu au voie sa iasa afara pana nu termina vaccinurile.
Dar la 6 luni nu mai e de alea.
Deci scos afara dimi si seara si eventual dupa amiaza daca esti acasa.
Sa vezi pe ploaie si zapada ce fun e hihi.
La nisip nu merge? )) ii plantez si iarba, sa fie natural
Pai nu e prea inteligenta. Daca ii pun lesa se pune in fund si o roade.
Draga de ea nu are de ales, trebuie să iasă afară, numai pisicile pot la nisip învățate. Dresezi miniatura de câine
Chiar ca miniatura. E din rasa yorkshire terrier toy. Are foua palme jumatate, cu coada inclusa. Dar uneori e draguta, cand ploua deschide plasa se urca in pat, si se pune langa mine si se culca
Daca e sa te muti la apartament, sa stii ca nu prea au ce cauta animale acolo...Nici catei, nici pisici
Iti spun din proprie experienta.Am avut un caine din rasa Akita Inu si cand am venit la bloc cu fratele meu l-am luat cu mine...Nici 3 saptamani n-au trecut si era in depresie. Saracul,vaaaai, acum imi amintesc
L-am dus la parintii nostri, la casa, ca nu mai rezista.
P.S. In ceea ce priveste litiera, nu functioneaza la caini.Ar trebui sa ii schimbi nisipul dupa fiecare utilizare...Si sa stii ca e greu sa stai cu sacii dupa tine.
Acum locuiesc cu sotia intr-un apartament mai mare.Cand ne-am casatorit ea avea deja 2 pisici...Deci le-am luat pe toate 3 la pachet
E f.f.f. greu sa am grija de ele.Sotia nu isi da seama ca e dificil, ea stie doar sa le mangaie si sa le tina in brate.Eu le fac baie,le tai gherutele,le perii, le schimb nisipul, le dau de mancare
Deci e foarte greu. Spre norocul meu, medicul i-a spus sotiei despre "riscurile" la care sunt expusi bebelusii care stau in casa cu animalele de companie.
E insarcinata si vad ca se ingrijeste de copilas, deci cat mai curand posibil vor zbura dracusorii aia 2 de la mine din casa
Pfiu, n-am habar cat ma bucur sa scap de miorlaitoarele alea.
Apai, parca nu ma lasa sufletul sa o duc la bunicii mei. Chit ca mai are o catelusa de 2ani(nu stiu ce rasa este, este foarte miiica si neagra, si pufoasa), si are doar catele, nu ar fi cazul de bataie. Dar imi e ea mie draga, numai cand se pune in fund si se uita cu mustacioarele alea ale ei.
+eu aici o indop cu mancare ) la bunicii mananca cand isi aduc aminte de ea
Nu conteaza iesirile afara. Il scot dimineata inainte sa plec, dupa masa cand vin, si seara. 20min/plimbare cred ca ar fi suficient. Faza e ca nu stie sa mearga in lesa.
E normal.Are 6 luni, ce vrei?
E timp sa invete.
O sa te sece iesirile astea, ai sa vezi
Daca m-as prinde cum sa o invat sa se plimbe. Dar ea roade absolut orice. Ii dau sa manance, dar tot mana mea e mai apetisanta.
Pisicile noastre au o obsesie pentru mine...Se catara pana pe umerii mei, ma musca de unde apuca si imi stau tot timpul intre papuci
M-am enervat odata pe una si am impins-o cu piciorul(un pic, nu suficient ca sa o lovesc). Spre ghinionul meu m-a surprins sotia si vreo 2 nopti am dormit pe canapea.
Depinde ce canapea! Daca era d-aia rabatabila poti zice ca ai avut noroc
Andre întreabă: