| Alinu7 a întrebat:

Salut.Voi ce ati facut cu animalutele voastre dupa ce au murit? Am auzit de la cineva ca o persoana a cumparat catelusului un sicriu ca sa il ingroape, era ft important pentru persoana respectiva, alti le arucna pur si simplu ceea nu m-i se pare prea ok

5 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

E si normal, sicriu, preot, lumanari, inmormantare, pomeni... pai nu?

| BogdanFRD a răspuns:

Daca moare il arunc.E animal, nu se duce in rai.

| ascovit a răspuns:

Eu nu am facut nimic... ( doar am plans), in schimb tata le-a ingropat in gradina. ( am avut -si inca am- multe animalute, si de fiecare data a fost dureros cand un animalut mi-a murit, de regula din cauza ca au fost otravite de vecini).
Nu mi se pare nici mie ok sa le arunci pur si simplu, dar nici cu sicriu, mormant, si toate cele. O prietena de a mea are un vecin care atunci cand i-a murit cainele, l-a inmormantat "crestineste", are mormant cu o cruce si loc pentru lumanari, si chiar i-au facut pomeni, evident cu un preot fals, ceea ce, pe langa faptul ca se exagereaza, nu e deloc ok. Le-or fi fost cainele (foarte) drag, insa asta deja suna a bataie de joc...

| Alinu7 explică (pentru Seby90):

Bine, deja e prea exagerat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le ingrop.
Chiar daca sunt animale, au fost niste fiinte speciale pentru mine, mai ales cainii. Au fost mai loiali decat prietenii.
Si in locul in care il ingrop, pun un mic semn (nu cruce, bineinteles).
Nu mi se pare ok sa le arunci ca pe niste obiecte.