| Hadess0o4 a întrebat:

Vreau și eu să-mi mai iau al 3 animăluț de companie ( un câine), dar problema e că nu știu ce nume să îi dau! Vă rog mult ajutați-mă să-i aleg un nume decent, așa, cum v-ați dori să-l numiți pe al vostru. P.S. nu-mi răspundeți cu link-uri că am căutat prin tot internetul, și nu am găsit de ce am nevoie.

Răspuns Câştigător
| AnonimaNG a răspuns:

Eu nu sunt genul ala de persoana ca sa fiu indiferenta.

p.s: Sper sa te bucuri de el (presupun ca e un el)

11 răspunsuri:
| Turcu_Alessio_1999 a răspuns:

Eu i-as da numele Spike, Rikki sau Kira.

| Hadess0o4 explică (pentru Turcu_Alessio_1999):

Cum crezi, Kira se potrivește la un mascul? ( fiindcă-mi pace acest nume, dar cred că mai mult sunt pentru femele )

| Kimmy2456 a răspuns:

Puffy așa îl cheamă pe al meu

| Kimmy2456 a răspuns:

Nu cred ca merge Kira

| Kimmy2456 a răspuns:

Adică câinii răspund cel mai bine la nr cu r sau p

| AnonimaNG a răspuns:

Eu ador numele Becky, Becka, Betty, Prințesa ( daca vrei ceva mai "extravagant"- eu am avut o pisica pe care o chema așa. Era foarte alintată si iubareață), Tasha, Sweety (astea sunt daca e femela), Brandon, Nicky (numele cainelui meu), Eric, Felix ( desi suna mai mult, dupa parerea mea, a nume de cal

| AnonimaNG a răspuns (pentru AnonimaNG):

Astea sunt de mascul.
Mai scrisesem cateva dar nu stiu de ce s-a trimis doar jumatate din ce am scris...
Oricum, sper ca te-am ajutat big grin.
Fundă?

| Hadess0o4 explică (pentru AnonimaNG):

Păi, nu mă pot hotărî. big grin
Spune-mi sincer, ce zici de Aron?

Păi, nu mă pot hotărî.
Spune-mi sincer, ce zici de Aron?

| AnonimaNG a răspuns:

Sincer... e foarte drăguț...

Dacă nu sunt prea indiscretă, aş putea să te întreb ce rasă de câine dorești sa îți iei (sau ți-ai luat, depinde de situatie), sau vrei să îți iei de la adăpost (ți-ai luat de la adăpost)?

Nu, l-am cumpărat. E câine cioănesc german, și deja i-am găsit un nume potrivit! ^^ Mersi mult că nu ai fost indiferent și ai răspuns la întrebarea mea! )