| Viorelmiron a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un Ciobanesc German (pui). Vreau sa stiu cat costa un pui. Daca e bine sa il tin in casa si cu ce sa il hranesc. Nu dispun de prea multi bani.

Răspuns Câştigător
| Blamely a răspuns:

Cum deja ai aflat de la 200 de lei în sus. Nu are nimic să-l ții în casă dar scoate-l afară zilnic o oră jumate-două și să nu îl lași în pat.(de mic, ca să se obișnuiască, să știe că n-are voie) Câinii sunt omnivori, însă preferă mâncărurile pe bază de carne. Nu sugerez să îi dai mâncare specială pentru câini, deși așa procedează majoritatea lumii. Vezi să aibă certificatul conform căruia e rasă pură, pentru că probabil nu te pricepi la câini suficient cât să îți dai seama dacă e sau nu rasă pură. Nu îți face griji, tocmai de asta au fost făcute acele certificate.

8 răspunsuri:
| Camper123 a răspuns:

Salut. Pana in 400 ron poti gasi si la 200 ron. Trimite-mi un mesaj daca vrei sa te ajut sa gasesti unul ieftin! Bafta.

| Viorelmiron explică (pentru Camper123):

Eu vreau Rasa Pura. Nu corcituri.

| oODonViperOo a răspuns:

Rasa pura este minim 100Euro.Ciobanesc germanii sunt foarte inteligenti si ii poti dresa usor.E ok sa il tii si in casa dar, sa faci plimbari dese cu el si sa ii acorzi atentie cat de multa.Hrana,sa fie bogata in nutrienti.Incearca pe cat de mult sa ii oferi o dieta in care sa fie un echilibru între proteine, carbohidrati si acizi grasi.

| Camper123 a răspuns (pentru Viorelmiron):

Rasa pura!

| JohnnyBi a răspuns:

Nu ai bani si vrei rasa pura? stii cat costa vaccinarile + calciu + vitamine + mancare? nu cred ca ai idee

| SabbyNightShadow a răspuns:

Un ciobanesc german e destul de scump. Insa mergi la un adapost de animale unde le dau spre adoptie pe gratis si vezi daca au. Dar vei avea nevoie de bani pentru vaccinare, mancare etc. Nu este problema daca il tii in casa dar sa il duci afara macar o data pe zi cate o ora, doua chiar si mai mult. Sa te joci cu el si sa ii oferi multa atentie. Cat despre mancare ii poti cumpara boabe si conserva, ii pui boabele in castron apoi amesteci cu doua linguri de conserva. Cam asta e tot :3

| Viorelmiron explică (pentru Camper123):

De unde esti? Eu sunt din Galati.

| Viorelmiron explică (pentru JohnnyBi):

Faci praf ma.