| Antonia30 a întrebat:

Salut, vreau sa-mi iau un yorkshire terrier toy. Voi nu stiti, e o alegere buna? E greu de intretinut? Credeti ca am sa ma descurc? Lasa par....etc? Si cam cat de repede il pot dresa sa nu faca in casa?

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Buna,eu am un Toy!
Sa iti explic,
Are 7 luni a mea este catea.
Nu lasa par ( chiar daca lasa putin il poti indeparta ft usor pentru ca are parul lung)
Nu se imbolnavesc repede sunt destul de rezistenti.
Sunt ft inteligenti( cel putin a mea, depinde daca ai timp sa stai cu el/ ea)
Ii poti dresa usor dupa 1an.
Traiesc mult timp

Problema la Toy
Sunt ft ft fragili, nu cantaresc mai mult de 2/3 kg maxim,le creste parul pe fata asa ca trebuie sa il tai ori ii prinzi un mot intre urechiuse.
Trebuie sa iesi afara la ore fixe pentru pupu.
In primul an sa stii ca se scapa in casa cateodata,dar ei fiind asa mici nu o sa ai mult de strans laughing
Acesti catei au nevoie de haine,mai ales cand sunt ploi sau zapada, nu glumesc tremura de frig!

Cumpara mancare pentru catei mici si atunci cand cresc.
Daca fac vreo boacana cearta-l/o, sunt ft ascultatori.
Parerea mea este mai bine iti cumperi o catea decat catel.
Nu este scump transoportul( fiind un catel ft mic) si te lasa cam in toate partile chiar daca scrie pe usa ca nu ai voie.
Vaccinurile care trebuie sa le faci si cam atat, nu sunt costisitori deloc!
Daca ai ceva sa ma intrebi despre ei, lasa-mi un mesaj.

2 răspunsuri:
| Antonia30 explică (pentru Laura927):

Iti multumesc mult pentru raspuns dar nu stii cam cat ar costa sau daca stii pe cineva care vinde mai ieftin sau doneaza caci la mine a fost o problema in familie ce a cauzate mari pagube financiare sad SI de aceea ma gandeam sa-mi fac singura acest cadou de sufletwinking

| Laura927 a răspuns (pentru Antonia30):

Eu nu locuiesc in România de ft mult timp, eu am cumparat-o pe a mea din Spania si m-a costat ft mult.
In România cred ca poti găsi un puiut pentru 2 mil maxim sau daca ai noroc poate cineva din ziar vinde sau donează.
Îmi pare rău ca nu te-am putut ajuta sad cu asta.