Invata pisica ca n-are voie, sa sara dupa el, sau sa incerce aceeasi problema am si eu dar pisica mea nu le face nimic deoarece stie de frica invata cu bataia
N-ai cum sa imprietenesti un carnivor cu o prada, e ca si cum a incerca sa imprietenesti leul cu zebra; D renunta la papagal.
Tu nu meriti sa ai o fiinta cu blana, tu meriti o reptila sau ceva cu pene.Ce ar fi sa te bata unu toata ziua din chestii de ****, om de nimic care esti, agresezi o necuvantatoare sa nu mai faca rau alteia.
Bai fetito, cum sa dau in animale care le iubesc mai mult decat viata mea, ce inseamna bataia? O palmuta la botic sau tipi putin la ea Fereasca sfantul doar nu dau in ea cu ciocanul, nu sunt eu d-ala de omoara animale
Nici macar palmuta nu dai in ea, animalele nu se educa prin frica, ci prin calm si voce blanda, nu-s oameni.Nu m-ar tine nici ''palmuta'' sa dau in vreunu din caini sau pisici, m-as simtii naspa sa vociferez la animalutele mele, sa le dau ''palmute'' peste botic.
"calm si voce blanda", da sa vezi tu cand o sa iti manance pisica una dintre animalele tale, apoi sa vezi tu calm si voce blanda
Mai primeste pălmuțe, si ridic vocea la ea insa sta cuminte doar pe moment. peste 5 minute iarasi vrea sa il prinda... în fine, ma descurc eu cumva, mersi!
E in genetica ei de vanator sa o ucida, nu ai ce face, poate dupa un timp numai va incerca, ofera-i niste recompense cand te asculta, poate o sa incerce sa depaseasca genetica ei, eu am vazut o pisica care se juca cu un soarece, nu il ucidea, desi se poate