Http://www.aaz.ro/detalii/210308/Cumpar-pisica-Ragdoll
http://www.aaz.ro/detalii/210308/Cumpar-pisica-Ragdoll
chiar daca anunturile sunt de mult, poti contacta aceste persoane, poate inca isi mai doresc.
Buna.pentru mai multa vanzare eu zic sa iti pui anuntul pe site-urile acestea de anunuri gratuite. www.olx.ro, www.aaz.ro, www.publi24.ro. mie imi plac catelusii:(( as vrea un labrador insa nu am suficienti bani momentan. poate pe la iarna:)) in fine.baftaaa
Loca,mersi mult pentru ponturi. Chiar nu m-am gandit ca as putea sa sun persoanele care doresc sa cumpere pisici ragdoll Am pus pe o multime de site-uri anuntul dar l-am pus abia acum 2 zile, m-au sunat niste oameni dar nimic serios pana acum, am pus anunt si in Kaufland si astept sa vad ce rezultate o sa am
Am vandut pana acum 2 pisoi: un motan si o pisica, mai am pisoi de vanzare, cine doreste?!
Pai eu chiar imi doresc sa vad daca ma lasa mama!
sunt pui?
mai ai? si poti sa imi dai cateva poze fiindca siteul care mi l-ai dat nu ma lasa sa vad pozele cu ragdollul tau!
e-mail: tahrir_badran@yahoo.com
bagama in lista si imi dai cateva poze!
Sunt de rasa pura ragdoll sau metisi? eu as vrea o fetita daca se poate, astept raspuns.
Vreau si eu o pisicuta ragdoll daca mai ai. contacteaza-ma pe adrianadma@yahoo.com
Buna,
Ma intereseaza un puiut de Ragdoll, dar numai daca e rasa pura, nu birmanez... Ti-am trimia un mesaj.