| TheBoyTheCool24 a întrebat:

Salutare am un catel maidanez ( metis) are cam 3 luni Acum cateva seri i-am dat niste oase de pasare... iar acum nu mai manaca nimic... Au trecut 24 de ore de cand nu a mai mancat. Ma puteti ajuta intr-un fel? Multumesc anticipat, apropo Funda!

5 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Oasele de pui sunt interzise cainilor,exceptie fac doar gaturile de pui!
Unele oase se aschiaza,iar acele aschii pot perfora stomacul. Ca oase recomandate sunt cele de vita,doar: femur,coaste si stern.
Mergi urgent la veterinar sa nu fie vorba de altceva: coronaviroza, parvoviroza.

Nu inteleg de ce veniti aici cand e ceva asa grav, mergi la veterinar, omul daca se simte rau merge la doctor, asa si cu saracul animal.

| Peaches a răspuns:

Eu stiu ca nu au voie sa manance oase de pasare pentru ca e periculos pentru stomacul lor. Cel mai bine ar fi sa-l duci la medic.

| DenissaRoxana a răspuns:

Buna!
Oasele de pui nu sunt recomandate pentru caini...nu sunt bune!
Mergi urgent la veterinar! Si eu am patit la fel, la inceput cand nu stiam si am mers la veterinar. I-a pus perfuzii si alte chestii.

| Celentano1 a răspuns:

Ei nu au voie sa manange oase in general, pana la varsta de 1 an de zile.Am patit si eu aceeasi chestie si veterinarul de abia a reusit sa mi-l salveze, nu mancase cateva zile bune atunci. Du-te cu el la veterinar urgent/

| DenissaRoxana a răspuns (pentru Celentano1):

Nici de la un an nu au voie oase de puii! Te rog, nu mai raspunde daca nu stii, doar pentru ati creste activitatea!
Poate utilizatorii o sa-ti asculte sfatul si o sa le dea cainilor oase (dupa varsta de 1 an) si apoi.....stii si singur ce o sa se intample!
Oasele de pui sunt subtiri si perforeaza stomacul...indiferent de varsta!