Eu stiu ca nu au voie sa manance oase de pasare pentru ca e periculos pentru stomacul lor. Cel mai bine ar fi sa-l duci la medic.
Buna!
Oasele de pui nu sunt recomandate pentru caini...nu sunt bune!
Mergi urgent la veterinar! Si eu am patit la fel, la inceput cand nu stiam si am mers la veterinar. I-a pus perfuzii si alte chestii.
Ei nu au voie sa manange oase in general, pana la varsta de 1 an de zile.Am patit si eu aceeasi chestie si veterinarul de abia a reusit sa mi-l salveze, nu mancase cateva zile bune atunci. Du-te cu el la veterinar urgent/
Nici de la un an nu au voie oase de puii! Te rog, nu mai raspunde daca nu stii, doar pentru ati creste activitatea!
Poate utilizatorii o sa-ti asculte sfatul si o sa le dea cainilor oase (dupa varsta de 1 an) si apoi.....stii si singur ce o sa se intample!
Oasele de pui sunt subtiri si perforeaza stomacul...indiferent de varsta!
Oasele de pui sunt interzise cainilor,exceptie fac doar gaturile de pui!
Unele oase se aschiaza,iar acele aschii pot perfora stomacul. Ca oase recomandate sunt cele de vita,doar: femur,coaste si stern.
Mergi urgent la veterinar sa nu fie vorba de altceva: coronaviroza, parvoviroza.
Nu inteleg de ce veniti aici cand e ceva asa grav, mergi la veterinar, omul daca se simte rau merge la doctor, asa si cu saracul animal.