| AlexandruPaulescu a întrebat:

Salutare lume! As dori sa va spuneti parerea despre acest site: http://www.stiridinsport.info/index.php
Inca este in programul pilot :P nu e gata inca modific la el.
Doresc sa selectez stiri din sport. Fara can-can si doar dspre Gigi Becali etc. Doresc sa fie ca si aplicatia lui Moise Guran, Biziday.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| moshulica a răspuns:

Felicitari pentru idee!
Avem nevoie de informatii serioase chiar si din sport, toti suntem satui de tabloide. Mai este insa de lucru la forma de prezentare...

O prima sugestie: fiecare titlu sa fie insotit de data (nu neaparat si ora) publicarii.
Si o a doua, care sper sa fie deja avuta in vedere: stirile sa fie din diverse sporturi si axate in principal pe competitii la care participa sportivi romani. Si comentariile altor publicatii/personalitati de prestigiu despre sportivii romani sunt foarte atragatoare si merita mentionate.

In speranta ca publicitatea inserata nu va fi una agresiva (redirectionari spre pagini numai de publicitate, acoperirea integrala sau partiala a stirii chiar si numai pentru cateva secunde etc),

Succes!

2 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Arata bine dar mai lucreaza la bara de meniu de sus e cam aiurea parerea mea...creaza ceva mai placut la ochi...cu pictograme mai ok.

| AlexandruPaulescu explică (pentru moshulica):

Am luat in cosiderare si ce ai spus tu. Insa eu acum sunt inca la partea de adaptare in format mobil. Este si o sectiune de blog.
Publicitatea pe care am introdus-o este de la Google adSense. Nu sunt si nici nu vor fi reclame cu redirectionari sau alte jeguri. Va fi una discreta! nu le-am introdus pentru a face avere din ele, ci pentru a amortiza costurile de host etc.
Ideea mi-a venit cand am observat ca pe 90 % dintre site-urile de sport sunt can-can! ori doar despre Becali si Steaua si FCSB si Reghecampf etc... Sincer mi-as dori sa citesc si despre CFR Cluj sau UT Arad, stiri din liga a 3-a sau a 2-a... ma rog.
Multumesc pentru felicitari! happy