| WrestlingFan01 a întrebat:

Acum 3 zile mi-am luat o pisica albastru de rusia are 4 luni si e si jucausa si lenesa imi puteti spune ce mancare sa ii dau ( firma) Multumesc

Răspuns Câştigător
| adelinna21 a răspuns:

Pentru ea cele mai bune sunt purina, royal canin sau acana (sunt un pic mai scumpe )pentru ca au un numar mai mare de proteine si vitamine care iti va ajuta pisicuta sa se dezvolte foarte frumos si ii va face si blanita frumoasa.plus ca sunt si mai moi si le va manca cu usurinta..sa nu ii dai conserve din acele de pisici ca sunt o mare porcarie si se poate simti chiar rau.si sa o inveti si pe mancare gatita pe supe de pui si sa incerci sa ii dai si orez.dar sa incerci sa ii inmoi si putina paine prin mancare.si sa-ti traiasca pisicuta am si eu una acasa dar nu aceasta rasa.

11 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

Cum adica jucausa si lenesa? laughing))

| WrestlingFan01 explică (pentru NemNUZ):

Adica se joaca dar este si foarte lenesa laughing)))))

| blackcat99 a răspuns:

Cea mai de incredere e Kitty Cat Junior, e destul de mica la 4 luni.

| NemNUZ a răspuns (pentru WrestlingFan01):

laughing

| WrestlingFan01 explică:

Eu o hranesc deocamdata cu whiskas junior aceasta este buna?

| WrestlingFan01 explică (pentru adelinna21):

Multumesc la fel da auzi de ce nu pot sa iti dau funda ca nu imi apare la tine funda aia electonica multumesc

Dar odata la cat timp sa ii dau mancare gatita?

Si unde gasesc purina royal canin sau acana?

| adelinna21 a răspuns:

Mancare gatita ii poti da zilnic mai ales la pranz pentru ca fiind mica trebuie sa manace de 3-5 ori pe zi..chiar daca manaca cantitati mici.mancarea de pisici o poti gasi la toate pet-shopurile. cele mai dese sunt royaa canin si purina, acana mai rar..mai ales k ea fiind mica nu va manca foarte mult si ar trebui sa ii iei cate putin din fiecare ca sa vezi care ii place mai mult.si sa ii iei numai de pui.sa o inveti si pe legume fierte in special morcovi si ardei

Tu o hranesti cu ce mi-ai zis tu?

| adelinna21 a răspuns:

Da.pentru ca si eu stiu asta de la veterinat.deci nu ii dau de capul meu.si o hranesc asa de 10 luni de cand o am.vezi ca pisicuta ta sa aiba vaccinurile facute si deparazitarile interne si externe