Din pozele tale se observa ca nu este într-o stare foarte rea, piciorul este moale din cauza mușcăturilor și este normal să nu se poate sprijine pe acesta fiind ca o doare însă nu vă fi nevoie de o operație desigur dacă nu are ceva interior rupt însă cel mai probabil este prea dureros un mic sprijin pe acel picior fiind primul prins de către caine, am avut o pisica în aceiași situație și-a revenit fără ajutorul doctorului veterinar intr-o luna însă iti recomand sa verifici și cu unul pentru a fi sigur ca pisica va supravetuii fără semnul întrebării, foarte frumos gest din partea ta, sper sa se facă bine și la rândul tău să fi ajutat cand vei avea nevoie pentru ca bine faci bine primești.
Asta e mâța pe care o învățam să zboare de la etajul 6 ieri, esti nebun? Ce mică e lumea.
Să știi că are cip, ar trebui să mi-o înapoiezi.
Merci pentru raspuns. I-am gasit stapanul. Avea pe zgarda un nr de telefon, si am sunat. Azi am reusit sa o inapoiez proprietarilor. Au spus ca o vor duce la veterinar, sa-i puna piciorul in ghips. Ma bucur doar ca i-am gasit proprietarii, caci eu am deja vreo 2 pisici si 2 caini, care nu prea suporta pisicile straine.