| Robi1444 a întrebat:

Salutare TPU, as dori sa iau un pui de Labrador in apartament. Ce nu stiu insa, ce sa sex sa aiba, Mascul sau Femela?
Daca mascul sau femela, sa imi spuneti si de ce. big grin !

Răspuns Câştigător
| Biiskrem a răspuns:

În primul rând, labradorii sunt câini de talie mai mare, deci automat vor avea nevoie de mult spațiu, sunt foarte jucăuși și activi, trebuie să-și consume energia. Fii sigur că apartamentul tău e suficient de mare!

Zic eu că un mascul cere mai multă putere de la tine, să-l ții în lesă, să te ții pe picioare când o să-ți arate afecțiunea :D
O femelă este mai mică și îți poate asigura profitul de la viitorii pui.
https://www.google.ro/#q=labradorii+in+apartament
Accesează cel puțin 5 link-uri de aici, un câine e o responasbilitate mare și, crede-mă, ți se va rupe sufletul când vei vedea că are nevoie de ceva ce tu nu-i poți oferi, sau că n-ai avut destulă grijă de el... Sunt multe de zis, eu mă opresc aici.
Vezi ce faci cu Google-ul ăla!

O zi frumoasă.

6 răspunsuri:
| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Daca il vrei in apartament iti recomand masculul pentru ca el nu intra in calduri si deci nu face asa de mare zgomot, sau o femela castrata, dar totusi iti recomand masculul.

| TheAvenger00 a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti iei un mascul. Sunt mai blanzi jucausi ca femelele. Femelele devin mai rele ca masculii la maturitate happy

| Robi1444 explică (pentru FaraIdeiDeNume):

Da si daca il scot la plimbare?! Cineva mi-a zis ca ori il tin in apartament ori in las...

| Robi1444 explică:

Am un apartament destul de mare cu 3 camere mari, bucatarie mare, si 2 bai + hol mare. Deci as avea destul de mult spatiu.

| FaraIdeiDeNume a răspuns (pentru Robi1444):

Daca il scoti la plimbare ce? Nu e nici o problema, cainilor care sunt tinuti in apartament le place sa se plimbe pe afara, dar si sa steie in apartament, in masura in care il obisnuiesti de mic cu asta.

| Gina5 a răspuns:

Eu am si mascul si femele...mai de graba alegi femela pentru ca masculul se pisa pe pereti...perdele..si face prosti