| IceCrEaMGiRl a întrebat:

Timpul este scurt, dar totusi vreau o parere...Cainele meu (rasa Pomeranian,varsta de doi ani si jumatate) schiopateaza cu piciorul stang...E o mare diferenta intre "pulpele" luitongueiciorul drept are o carne foarte tare,iar celalat e foarte zlabit.M-am speriat prima data, dar mai tarziu m-am decis sa ma duc la o clinica sa ii fac o radiografie.Maine ma duc.Dar totusi vreau sa imi spuneti si voi.Este extrem de urgent.

Multumesc anticipat,
I.C.G.

Răspuns Câştigător
| DarkAleka a răspuns:

Este un pic cam urgent, catelul meu (rotwailler) a avut o entorsa la piciorul din fata si la fel ca la al tau i se inmuiase carnea, practic se cam inmuiase tot piciorul, eu zic sa il duci maine la clinica, ei sunt destul de sensibili si trebuie tratati imediathappy... bafta cu cutzu si sper ca ti-am fost de foloswinking

14 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

De ce sa ii faci radiografie?
Mergi intai la un veterinar.
Poate este doar lovit si s-a umflat.
Pentru ca nu pot vorbii, toate animalele sunt greu de inteles.Nu este bine sa faci pe veterinaru.
Dar totusi uneori nu ai de ales.Asta nu este si in cazul tau.

| ioanaioa111 a răspuns:

Ar pute fi doar o lipsa de calciu asta a patit pisica mea cand a fatat si nu a avut nevoie decat de o perioada de tratament mai exact perfuzii

| XdDeeDeeXD a răspuns:

Nu e foarte urgent, dar poti sa il duci sa vada ce are, nu te speria, nu e nimic grav happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NevastuicAaA):

Auzi, tu crezi că radiografiile la câini se fac în altă parte decât la veterinar? Şi cum adică "nu este bine să faci pe veterinaru, dar uneori nu ai de ales"? Cu ce parte a curului gândeşti, că e greu de crezut că ai creier? Păi la VETERINAR se şi duce cu câinele ăla, că doar acolo se tratează câinii! Gândeşte dracului de două ori înainte de a vorbi, mai ales dacă e vorba de sănătate, sau evită să mai spui ceva dacă eşti suficient de prost încât să nu ai ce!

| NevastuicAaA a răspuns (pentru anonim_4396):

Ho ma psihopatule.Nu am omorat pe nimeni.
Eu am inteles ca omul este hotarat ca trebuie sa faca radiografie la caine.
Dar totusi nu cred ca il ajuta cu ceva.
Un veterinar care se pricepe isi da seama ce are cainele fara radiografie.(radiografia este ca sa vada cum este rupt osul, sau daca a inghitit ceva)
"Uneori nu ai de ales" iti spun din propia experienta.Se intampla sa fie bolnav si sa fie duminica(nu gasesti pe nimeni la veterinar dupa ora 1).Sau de Craciun, Paste...

Am si eu caine.Am avut si mai multi.Ii ingrijeam si pe cei din strada.Si am trecut prin chestii asemanatoare.A venit veterinarul acasa(ca sa nu ma chinui sa il aduc eu)si i-a facut o injectie si inca una a doua zi.Si a trecut. Avea doar o entorsa si era umflat.

Eu zic sa gandesti tu de doua ori cand iti permiti sa comentezi pe altii.

| zuzzzuuu a răspuns:

Hey du-te si intreaba medicul veterinar. Eu am gasit o catelusa in coltul strazii care schiopata si am dus-o la veterinar unde i-a facut niste injectii si acum merge normal. Oricum sigur doctorul isi va da seama poate si fara radiografie

| IceCrEaMGiRl explică (pentru anonim_4396):

Buna...Ai mare dreptate in ceea ce spui.Am aflat ca capul osului de la piciorul drept (capul femorial) era crapat in doua si numai o singura bucata din acel cap ii mai tinea piciorul...L-am operat, i-am facut vaccinurile pe care ni le-a recomandat, i-am dat de mancare si si-a mai revenit putin.Saracul,era amortit tot cand l-am scos de la sala de operatie, si nu am dormit toata noaptea pentru ca i se dezmortise piciorul si avea dureri puternice.Totusi,Acum e mai bine, urca si coboara scarle prin casa singur, coboara singur din apat desi nu ii dau voi sa faca asta.Totusi,(acum pentru Nevastuica) ai comentat gresit!

| IceCrEaMGiRl explică (pentru NevastuicAaA):

Bai nenea veterinar care esti tu veterinar, ne iei la misto sau erai beat cand ai scris? Ca sa vezi cat de tampit esti, am aflat caci capul femorial er crapat in doua i numai o singura bucata din acel cap i mai tinea.I-am facut si radiografie, si se vede clar ca trebuia operat.Acum e operat. Vorba lui FierceAngel:Gandeste-te de o mie de ori inainte sa faci un comentariu!
Hai ciao!

| IceCrEaMGiRl explică (pentru XdDeeDeeXD):

Au fost de folos sperieturile mele in privinta lui.Cazul era grav...

| IceCrEaMGiRl explică (pentru zuzzzuuu):

Si-a dat seama mai bine la radiografie care e situatia reala...Trebuia operat de urgenta...

| IceCrEaMGiRl explică (pentru DarkAleka):

Da,m-ai ajutat destul de mult...

| NevastuicAaA a răspuns (pentru IceCrEaMGiRl):

Bine ca s-a rezolvat.

| IceCrEaMGiRl explică (pentru NevastuicAaA):

Mersi.

| IceCrEaMGiRl explică (pentru XdDeeDeeXD):

A fost urgent.Se pare ca a trebuit sa intervina o operatie. sad