| TheDrink a întrebat:

Salutare tuturor vreau sa va dati cu parearea... ce ar putea avea catelul meu.

Stau la curte am 3 caini (bichoni) 1 fata si 2 baieti cei 2 baieti mai ies afara pe sub gard( da stiu trebuie sa pun ceva ca sa nu mai iasa din curte) bun iar acum 5 zile cand am venit acasa cu masina cu tata am vazut ca in fata curtii langa un boschet era catelul meu cu sange la nas... acum nu stiu daca a fost lovit de masina sau s-a batut cu un caine sau i-a dat vreun om un picior in cap. Dupa ce l-am vazut eu cu tata l-am luat si l-am dus la subsol pe o plapuma la caldura iar de 5 zile ii dam sa manance sa bea apa dar e o singura problema nu vrea sa se ridice de acolo de mancat mananc si bea si apa dar nu se ridica iar cand il ridic sa stea in picioare sta vreo 1 minut si dupa se pune la loc cred ca il doare ceva de nu poate sta chiar nu stiu...
Voi ce credeti ca are?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Aooleu! De cinci zile zace în subsolul casei și nu l-ați dus la veterinar? De ce?
Și de ce îl țineți la subsolul casei, chiar nu înțeleg... Trebuia ținut în casă, la căldură (cum îți place și ție să stai), sub supraveghere continuă, noapte/zi. L-ai atins pe trup, pe coloană, să vezi dacă tresare la vreo atingere?
Și în primul rând, trebuia să fie dus la veterinar (recomandat!), iar dacă nu, trebuia să chemi veterinarul acasă.
Dacă îl duceai la cabinet, i-ar fi făcut o radiografie, îl consulta, îi facea analize, îi dădea injecții (calmante) etc
Du-l de urgența la veterinar! Poate că a fost lovit cu piciorul de cineva, dar poate fi orice, dacă nu e vaccinat. Ține-l într-o cameră călduroasă, să nu aibă contact cu ceilalți doi, până se vindecă.

3 răspunsuri:
| Lorennn a răspuns:

Buna, nu mai lasa sa iasa afara. Lasi inauntru pana mai cresc. Si du-te la veterinar. Poate a fost lovit de vreo masina cine stie si nu isi poate misca piciorul.

| TheDrink explică (pentru floresdemayo):

Este vaccinat si subsolu casei nu e ca o ghena cum iti imaginezi laughing) e ca si o camera cu tot ce trebuie o sa il duc la veterinar thx

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru TheDrink):

Subsolul... nu mi-l imaginam a fi o ghenă. Ci un loc răcoros, sumbru, cu monstruleți și spiriduși (dar nu ai lui Moș Crăciun).batting eyelashes
PS Ține cățelul în casă, la căldură! ))