Salut.Da,îmi plac câinii mult și mi se pare ciudat.Asta ar însemna 12 vaccinuri pe an.Bietul câine sa fie înțepat de atâtea ori...pentru ce?! Cred că trebuie să schimbi veterinarul.E dubioasă situația.Succes!
Carnetul de sanatate si vaccinurile l-am facut la aceeasi farmacie veterinara(care de fapt e si cabinet si salon de tuns pentru caini), ma rog, dupa ce i-a facut vaccinul a zis sa nu o tin deloc pe jos, ceea ce mi s-a parut dubios, ca nu stiu ce epidemie este. Si eu i-am zis ca stau la curte, si o las in curte, zicandu-mi sa nu o tin nici in curte.
Nu stiu daca la alt cabinet veterinar imi continua vaccinuri pe acelasi carnetel.
Dar nu e nicio epidemie.Ca sunt o grămadă de câini,pisici și chiar cai,pe care ii văd în oraș și nu pățesc nimic, dar nu vreau sa mă dau eu mare deștept. Oricum, din cate am înțeles, i-ai făcut deja câteva vaccinuri câinelui, deci ajunge pentru o perioada...
Pai eu mă gândesc până în 2019 gata, mai e o jumătate de an și câinele daca e sănătos și se simte bine, nu are rost sa fie chinuit!
Mersi frumos. Ce vad in carnetul de vaccinari(abia acum) este ca sunt scrise 2date
3.07.2018 si 2.07. 2018?
What?!
In general schema de vaccinare la catei contine in jur de 5-6 vaccinuri in functie de firma pentru care optezi.
Primul vaccin se face dupa 6 saptamani iar dupa restul de 4/5 se fac tot la 16 zile, ultimul fiind antirabicul.
Dupa se face doar antirabicul o data pe an ( asa spune legislatia din Romania desi unii producatori ca NobiVac iti ofera o protectie de pana la 3 ani de zile).
Sincer iti recomand sa mai mergi si la alti veterinari..intradevar schema de vaccinare multi medici o personalizeaza dar e putin cam lung timpul intre imunizari...
Mi se pare foarte ciudat, am facut vaccinul pe 02.07. 2018, si ea a scris doua date, 02.07. 2018 si 03.07. 2018