E posibil sa aiba cancer la pana din varful aripii stangi, e posibil sa nu mai zboare niciodata. I-ai dat cumva cam multi viermi? Poti preciza ce zodie si ce rasa e?
Imposibil.Vad ca si-a mai revenit, acum poate sa zboare cam 50 cm de pe sol, pare din ce in ce mai ok.Cred ca a mancat ou mult si i-a afectat ficatul.I-am dat sa bea niste ceai de tei cu zeama de strugure si 1 strop de lamaie, plus niste solutie de crestere pentru puii aceia de "stat", pentru ca face bine digestiei.Acum zboara de jos pana pe betele din colivie, dar prin camera tot nu zboara mult.Nu stiu ce o fi patit, foarte ciudat oricum, am vazut ca au inceput sa ii mai cada si din pene, probabil naparleste.
Nu e cumva o rasa salbatica? Si eu am patit-o, cand eram tanara am vanat si eu un unicorn salbatic cu cartoful meu, dar mi-am dat seama ca mai bine ar fi sa ramana in padure. Cartoful meu se atasase de el deja, dar i-am explicat ca trebuie sa ii dam drumul si a inteles, e un cartof cuminte... Ce vremuri.
Zebrele australiene se aseamana cu unicornii salbatici. Sa sti.
,nu stiu ce ai luat dar fie ca tine
. Probabil o fi avut si paduchi, in magazin le tin aiurea, iar la o pasare asa mica pot fi periculosi, am deparazitat-o eu cat de cat.Merci pentru timpul acordat oricum.
Http://www.zoo.ro/poze-animale/zebra-australiana-640.jpg asta este o zebra australiana, credeai ca imi bat joc de oameni :))?
Nu stiu daca asta e o jignire, dar are fata de papagal
,nu este papagal, este un fel de vrabie a australiei daca ma intelegi.Mai degraba l-ai flata, papagalii sunt cei mai isteti dintre pasari.
Tot urat ii.
codrutapentelescu întreabă:
codrutapentelescu întreabă:
Desh întreabă: