| Doctorfishadi a întrebat:

Salutari!
Nu credeam ca o sa intreb pe cineva dar uite ca intreb:
Am o zebra australiana care nu mai poate sa zboare, doar topaie.I s-a intamplat asta dintr-o data.Nu prea are simptome de boala.Precizez ca nu are nimic rupt, este foarte ciudat.Penele pare sa le aiba pe toate.Se hraneste normal.In ultimul timp a mancat ou cam mult, oare de la el sa fie. Daca ati mai vazut asa ceva spuneti-mi.Mai are momente cand sta zburlita,si este fara energie,dar foarte rar si nu sunt persistente in timp, pur si simplu in clipa urmatoare isi revine.Cum am zis,se hraneste normal,bea apa,este alerta, dar parca nu-i in toanele ei.
Ms!

9 răspunsuri:
| Domnuleeeeu a răspuns:

E posibil sa aiba cancer la pana din varful aripii stangi, e posibil sa nu mai zboare niciodata. I-ai dat cumva cam multi viermi? Poti preciza ce zodie si ce rasa e?

| Doctorfishadi explică (pentru Domnuleeeeu):

Imposibil.Vad ca si-a mai revenit, acum poate sa zboare cam 50 cm de pe sol, pare din ce in ce mai ok.Cred ca a mancat ou mult si i-a afectat ficatul.I-am dat sa bea niste ceai de tei cu zeama de strugure si 1 strop de lamaie, plus niste solutie de crestere pentru puii aceia de "stat", pentru ca face bine digestiei.Acum zboara de jos pana pe betele din colivie, dar prin camera tot nu zboara mult.Nu stiu ce o fi patit, foarte ciudat oricum, am vazut ca au inceput sa ii mai cada si din pene, probabil naparleste.

| Domnuleeeeu a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Nu e cumva o rasa salbatica? Si eu am patit-o, cand eram tanara am vanat si eu un unicorn salbatic cu cartoful meu, dar mi-am dat seama ca mai bine ar fi sa ramana in padure. Cartoful meu se atasase de el deja, dar i-am explicat ca trebuie sa ii dam drumul si a inteles, e un cartof cuminte... Ce vremuri.

| Domnuleeeeu a răspuns (pentru Domnuleeeeu):

Zebrele australiene se aseamana cu unicornii salbatici. Sa sti.

laughing,nu stiu ce ai luat dar fie ca tine laughing. Probabil o fi avut si paduchi, in magazin le tin aiurea, iar la o pasare asa mica pot fi periculosi, am deparazitat-o eu cat de cat.Merci pentru timpul acordat oricum.

Http://www.zoo.ro/poze-animale/zebra-australiana-640.jpg asta este o zebra australiana, credeai ca imi bat joc de oameni :))?

Nu stiu daca asta e o jignire, dar are fata de papagal

laughing,nu este papagal, este un fel de vrabie a australiei daca ma intelegi.Mai degraba l-ai flata, papagalii sunt cei mai isteti dintre pasari.

Tot urat ii.