| SuNaM a întrebat:

Salutate! Ca idee, am trait toata viata la oras asa ca daca o sa fie o intrebare handicapata pentru unii dintre voi nu radeti de mine )).m-am mutat la curte si am,, mostenit ", cateva gaini de la cine statea inainte. La modul general imi e foarte drag de ele si as dori sa le inmultesc in primavara. Ideea e ca teoretic stiu ce ar trebui facut si ce vitamine si chestii sa le dau, dar ideea este alta, eu o sa le separ de cele Mari( pe closca si puisori) imediat cum ies din ou si o sa Ii tin separat pentru caldura.dar ideea e ca atunci cand o sa aiba 3 saptamani si o sa Ii pun cu restul, gainile celelalte si in special cocosul ( am un cocos Mai nesimtit El de fel )) ) nu o sa fie ostile si o sa omoare puiutii?

3 răspunsuri:
| D33aaD a răspuns:

Nu reprezinta un pericol cocosul o sa ii alerge un pic dar nu ii omoară, și dacă este chiar asa rău cocosul îl poți tăia sa faci loc pentru altul tanar.

| SuNaM explică (pentru D33aaD):

Legat de albastru de metil in apa pe langa vitamine si dat cate o bobita de piper in prima saptamana, ce parere ai?

| SuNaM explică:

Exista un termen cand ar fi sigur sa il las cu celalalte gaini? Practic ele nu stiu ca sunt din aceeasi familie, nu?