| vanessa001 a întrebat:

Sambata aceasta merg la munte cu familia, si stam o seara cu cortul. Ce lucruri ar trebui sa luam, de ce avem nevoie in special? Funda pentru cel mai detaliat raspuns. :*

Răspuns Câştigător
| A2895 a răspuns:

Puneti-ve haine mai groase pentru ca noaptea e destul de rece. Cel mai bine ar fi daca ati avea saci de dormit. In cort, sub saci puneti doar o salteluta impermeabila ca sa nu se ude in cazul in care ploua. Daca nu aveti saci puneti-va saltele(daca nu aveti saltele puneti cateva paturi sau plapume dedesubt) si inveliti-va cu plapuma.
Daca vreti sa luati masa in locul in care campati ar fi bine sa va puneti doar lucruri de unica folosinta pentru ca e destul de incomod sa speli vase in apele de munte.
Nu uitati obiectele de iluminat (lanterne, felinare, etc.).
Distractie placuta!

8 răspunsuri:
| 2PacKilluminati a răspuns:

Cel mai important lucru:prezervativele
sunt vitale and pleci cu cortu.

| ToxiSun a răspuns:

Penru o plimbare la munte pe vremea asta iti trebuie in primul rand o lada frigorifica...Pai cred ca ar trebui sa luati de mancare in special.Si crede-ma ca trebuie sa va luati si o umbrela sau o patura pentru ca eu cand am fost mo prin ploaia si a fost una imprevizibila.Tre sa luati haine pentru ca acolo o sa se murdareasca repede...Tre sa va asigurati ca aveti o soutie ipotriva tantarilor pentru ca sunt oarte multi si o sa va faca praf daca nu aveti asa ceva.Ar mai trebui niste chesti de joaca sa nu va plictisiti minge, carti de jos, remi. Sper ca am fost de autor.
P.S.Sa iei haine mai groase ca acolo s-ar putea sa fie mai racoare. Team pupat!

Succes si DISTACTIE PLACUTA!

| Reek54 a răspuns (pentru 2PacKilluminati):

Pleaca cu familia ma, balonule.

| 2PacKilluminati a răspuns (pentru Reek54):

Si care-i problema? nu are voie sa-si ia prietenu daca pleaca cu familia? sau poate e casatorita...gaseste raspunsurile la intrebarile astea si dupa aia mai vorbim

| vanessa001 explică (pentru 2PacKilluminati):

Sincer are dreptate Reek54 si nu sunt casatorita. laughing big grin

Ai vazut acum?

| 2PacKilluminati a răspuns (pentru Reek54):

Mda.s-a nimerit sa fie asa..si pentru cultura ta generala..raspunsurile mele au fost la caterinca

Pentru cultura ta generala, acesta nu este un site de caterinca.