Bună! Eu nu am un animăluț de companie întrucât nu-mi permite spațiul deocamdată, însă dacă aș avea cu siguranță l-aș iubi necondiționat, chiar mă gândesc să adopt și nu să cumpăr deci, nici vorbă de trend, cel puțin nu pentru mine. Iubesc animăluțele profund, le iubesc mult mai mult decât iubesc oamenii, simt că am o conexiune cu ele iar gândul că ele sunt în viața noastră doar o parte din timp dar noi pentru ei suntem acolo tot restul vieții lor îmi umple inima de compasiune.
De e al tau ai grija de el da n-o duce in extreme ori prea prea ori il uiti in soare cu lunile. Am avut si pui mici galbeni si iepure alb cu ochii rosii si hamster mic (care a omorat iepurele. ) si catel alb si fosilis. Heteropneustes Fossilis.
Ce vremuri.
Indiferent ce animăluț ai alege, stiintific e demonstrat ca ne
complecteaza si ne ajuta, chiar prelungeste viata, oarecum.
Exista persoane care au adoptat de ex 2 catei MARI albi pentru a completa lipsa copilului pierdut, asta la indrumarea unui psiholog care SE STIA.
You are a cat or a dog or a Pet Rock person?
A adus sora mea o pisicuta acum 2 ani acasa(de la cineva) si sincer nu prea ma interesa asa mult de ea in primele zile, adica ii dadeam apa mancare dar nu prea ma jucam cu ea mai deloc, dar in timp am prins drag de ea si ma jucam cu ea, o luam sa doarma la mine in camera.Ba chiar incepusem sa simt un oarecare dezgust fata de mine pentru ca nu ma jucam cu ea la inceput si ca o tratasem cu indiferenta.
Am avut o pisica unde stau acum, dar a trebuit sa renunț la ea, si-a format niște obiceiuri care nu erau pe placul vecinilor.
Era dragalasita, hrănită, ținută în casa, dar când plecam la munca, o tăia pe lângă noi afara, nu ii plăcea singura, si beneficia de atenția unui vecin, care o plimba cu căruț-cadru din acela de umblat, cu roti.
Sotia lui a zis in mai multe randuri ca dacă mai merge pe la ei, cheamă protecția animalelor s-o ridice, asa ca am sunat noi, nu era chip s-o ținem mereu în casa (în lipsa noastră).
Dacă nu as iubi un animal, nu l-as păstra. Nu sunt genul să-mi cumpăr ceva pentru a etala, a arata ca am și eu.
In plus, nu-mi prea plac animalele de rasa, cu mici excepții (bichon, doberman).
Pana și o floare primita cadou de la fosta, am avut grija de ea timp de 14 ani..., anul acesta am pierdut-o.
Nu pot descrie câtă bucurie îmi aduce pisica când o văd prin casa și mai ales când se culca în brațele mele și toarce
La noi animalutele sunt tratate la fel ca orice membru al familiei! Ai mei primesc chiar și cadouri de crăciun
Tort le facii? sora mea i-a facut tort catelusei.O conserva pentru caini decoorata cu salam de Sibiu si lumari.
Simțiți iubire pentru animalul vostru de companie...
DA! :x
la modul ăla cel mai profund și nebunesc
DA! Imi iubesc la nebunie copilul! Desi, uneori mi-e greu sa am grija corespunzator de el, intampin uneori probleme cu ingrijirea lui corespunzatoare - ORICE PARINTE are momente & momente! Important e sa nu fie o Obisnuinta, si SA NU SUFERE MICUTUL! :x
( din pacate, eu sunt un parinte mai slab, slabut, mai am multee de invatat! ), TOTUSI!, un parinte e in stare sa-si dea si viata la schimb pentru a o salva pe a copilului sau, daca e necesar!
Si eu as face, am facut ( si fac! ) cu placere, chiar!, lucruri pe care, daca nu le-as face din iubire absoluta, NU AS FI IN STARE!
Grija fata de ceea ce iubesti este, NECESARA! Si absolut normala!
sau o simțiți doar ca pe o altă muncă și activitate ce trebuie bifată în viața asta? La modul, e trendul/secolul stăpânului cu animalul de companie, hai să-mi iau și eu unul.
Copii si animalele nu sunt pentru toata lumea! Aceast tip de " munca" presupun doua caracteristici esentiale : Responsabilitate! &... DRAGOSTE!
De aceea, " meseria " de parinte nu e pentru oricine!
La modul, e trendul/secolul stăpânului cu animalul de companie, hai să-mi iau și eu unul.
Din pacate, asa gandesc Multi! :(
https://www.tpu.ro/......si-oameni/
https://www.tpu.ro/......-oameni_1/
( intrebarile mele! )
https://www.tpu.ro/......a-schimba/
https://www.tpu.ro/......e-greu-de/
( Cred & sper ca intelegi ce vreau sa spun cu asta, no comment! :) )
Unii e mai bine ca nu vor sa se inmultesca! Sau nu pot face copii! Sau sunt pe invers! :))
Un animaluț sau un copil, NU! trebuie niciodata sa fie " o intamplare ", CI O ALEGERE! ASUMATA DE AMBII PARTENERI! PE VIATA! DIN IUBIRE!
Da! Eu le-am comandat la ai mei special făcut din ficat de pui și piept de curcan pentru pisici și pentru catei din carne de vita am pe cineva care cu asta se ocupa
Știi că întrebarea era strict pentru stăpânii cu animăluțe de companie? Dar apreciez totuși că ți-ai rupt din timpul tău să ne împărtășești din experiența ta de părinte.
Cât legat de oamenii care nu vor să se înmulțească sau cei care sunt pe invers te rog să nu te iei, au și eu dreptul să locuiască pe acest Pământ, la fel ca tine părintele responsabil cu copilul, dar care poate ai ceva ce ți-ai dorit mult și nu ți-ai îndeplinit și la fel ca și tine, are dreptul să facă ce vrea el/ea/ei.
Cât de oamenii pe invers, vă recomand să-i numiți gay/lesbi/bi, așa cum le este denumirea și nu pe invers, sunt la fel de normali ca și oamenii hetero. Așa le-a fost destinat să se nască și așa vor muri din păcate, pentru oamenii hetero speriați de existența lor.
Ai tăi sunt tare răsfățați ) Boși ) Dacă cineva tratează așa frumos cățeii și pisicile, acum îmi pare rău că nu m-am născut pisică sau cățel
Asta așa este, clar copilul este o răspundere huge și necesită multă gândire înainte de-a-l face dar te rog, dragă pufulete, nu te lua de oamenii de altă orientare nu e vina lor că așa s-au născut. Nu suport ca cineva să se ia de ei. Dar cred că a mai răspuns cineva pe aici de treaba asta cu cei de alta orientare sau tot tu erai? Dacă ți-am răspuns mai acid sorry Dar iau flăcări când aud oameni care se iau de cei care au altă orientare
Nu am zis NIMIC! ( si nici nu voi zice! ) RESPECT DREPTUL LA VIATA & ALEGERI AL ORICARUI OM!
Parerea / parerile mele, indiferent de SUBIECT, TOT MI LE SPUN!
Eu sunt persoana care a pus intrebarea asta :
:))
( doar ca sa iti faci o idee :) :)) )
https://www.tpu.ro/......n-bloc-si/
Nu te simpti ofensata! Daca e vorba, despre tine! (?! )
In plus, https://www.tpu.ro/......ia-cheers/
( o sa intelegi tu, sper, care sunt raspunsurile mele - in plus i-am raspuns unui utilizator, care are numele FreddieM! ) - citeste tot, inclusiv intrebarea din link - utilizatorul Mayhem666 - raspunsul meu e cel cu " Bună". )
Din cate ai vazut ca am raspuns, " pe aici " NU :)) MA SPERIE EXISTENTA NIMANUI :)) ( Intelegi? :))
Nu m-am luat de nimeni niciodata!
Ma rog... daca sunt jignita doar pentru ca imi spun parerea FARA SA JIGNESC! - lucrurile pot lua o alta intorsatura!
ROAST SAVAGE! ( NU JIGNIRI! - NU MA CARACTERIZEAZA - DELOC!, DAR ADEVARUL,... UNEORI DOARE! CU TOATE ASTEA, TREBUIE! SPUS! ORICE AR FI! Chiar si cu riscul de a fi jignit, fara a jigni! Risc asumat!
Cand am fost jos de tot psihic unul dintre putinele lucruri care m-au tinut in viata e faptul ca mi-am luat o responsabilitate fata de animalele astea care par banale ca sunt pisici si iepuri dar sunt fascinante
Nu cred ca si-ar complica nimeni viata pentru un trend
Si daca ar fi un trend ar fi super ca avem multe de invatat de la animale
E frumos sa cresti un animal si sa simti cat poate sa te iubeasca cu toate ca nu poate sa iti zica asta
Singurele intrebari & " dezbateri " / comentarii pe " subiect " ( LGBT ) pe care le-am facut sunt astea
https://www.tpu.ro/......e-nu-sunt/
https://www.tpu.ro/......undeti-la/
+ ce tocmai ai citit.
Nu cred ca exista o " genă gay ", doar o Alegere gay! ( :) :)) ), ( " gena gay " - E INCA NEDESCOPERITA! :) ).
SI E DREPTUL FIECARUIA!
In plus, Cupidon ( " dragostea" sau urgia sexuala ) - nu intreaba!
( Ca eu sunt hetero, nu inseamna ca ceilalti nu ar trebui sa coexiste!, cu " handicapatii " - ce ar fi atunci?! ).
Nu trebuie sa ne dam in cap! Dar nici sa " ne iubim" prea mult! :)
https://www.tpu.ro/......ata-de-20/
( Intrebare pusa de miss Rosalia iar " raspunsul castigator " e al meu! Hmm :-? cam semanati! :) Suspicios! :)).
Dar şi
https://www.tpu.ro/......nici-vreo/
Poate, iti amintesti?!
:)
Da semănăm, dar nu suntem aceleași ) sper că nu o să crezi ca și Violeta că eu aș fi miss Rosalia ) Deja Violeta este suspicioasă pe treaba asta Dar nu sunt Eu una aș zice că mai am de studiat până o să pun întrebări așa faine ca miss Rosalia )
Și încă o dată dragă pufulete nu te supără pentru că am fost mai acidă ) chiar ai devenit un om important de pe TPU pentru mine și chiar nu vreau să stric relația asta ♡ dar devin acidă atunci când cineva spune ceva de cei cu alte orientări sau se iau de cei slabi ori de minorități :/ și nu zic că tu te-ai fi luat de ei, doar ți-ai exprimat o opinie :/ dar eu devin sensibilă la aceste subiecte, sorry încă o dată ♡
Ești încă o drăguță, my dear pufulete ) apreciez puterea ta de a rămâne amuzantă în orice situație )
Prin copil la cățel te refereai? :○ Tu nu ai zis că ai și cățel și copil? Sorry atunci chiar am înțeles eronat totul
Dacă mă întrebi pe mine, eu în prezent am papagali :)
Însă cel mai mult îmi doresc un cățel :)) Dar nu sunt de acord ai mei deoarece locuiesc la bloc :))
Dar cel mai mult ador să mângâi, pisicile :)) Owww gosh, blana aia mătăsoasă și sunetul lor de tors, și obrăjorii ăia cu mustățile lor când vin să se gudure pe lângă tine, ce poate fi ceva mai divin și terapeutic decât treaba asta :)))
Tu crezi că doar câinele tău te iubește? Și humans? Nu e puțin cam trist să ai credința asta? Adevărat... la un momentdat toți simțim că nu suntem apreciați, iubiți și ridicați la adevărata valoare a noastră la care am crede că merităm să fim iubiți și apreciați, dar...
Și acum nu mai e o întrebare doar pentru domnul Tinder ci pentru întreg Mapamondul și TPU ul )
Ia lasă că mai bine adresez eu întrebarea direct la întrebări ) dar să văd cum o adresez ca să nu ofensez animalele și oamenii care chiar iubesc animalele ) Ahh acum m-ați provocat ) Sper doar să nu-mi iau hate pentru asta )
Cand banii sunt la mijloc fratele te vinde cum vand astia bere la non-stop.
asdfghjklmnb întreabă: