anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simțiți iubire pentru animalul vostru de companie, la modul ăla cel mai profund și nebunesc sau o simțiți doar ca pe o altă muncă și activitate ce trebuie bifată în viața asta? La modul, e trendul/secolul stăpânului cu animalul de companie, hai să-mi iau și eu unul.

44 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o baga în seama pe Violeta! Nu vezi ca ea nu pune niciodată întrebări ea crede că știe totulhappy

| blackann a răspuns (pentru iulia0514):

Si ale mele primesc cadouri de craciun, au primit si de mos niculae

| blackann a răspuns:

Nu prea inteleg ce "trend", Patricia.
Am animale de cand m-am nascut si nu cred ca pe atunci era un trend, nu cred ca a fost niciodata. Wtf.

| iulia0514 a răspuns (pentru blackann):

La fel și ale mele sa vezi ce fericiți au fost catei când au văzut feliile de carne de vita uscata și pisicile jucăriile și pateul de păstrăv happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sper că nu o să crezi ca și Violeta că eu aș fi miss Rosalia  :))
Ramai sub observatie! :)) ( ca si element suspect! :)).

Amandoua puneti intrebari faine! - de aceea ma si straduiesc sa va raspund!
In plus, cred ca sunteti Oameni faini! :x
... uite, de obicei eu sunt :|, dar tu si miss Rosalia ma determinati sa va fac declaratii de amor :), devin sensibila :))

Stai linistita! Nu sunt deloc o persoana care sa se supere pentru ca i-a fost ARUNCAT UN ADEVAR IN FATA! Doar un prost se fereste de adevar, deoarece vrea sa stagneze in prostie! Nu pune intrebari ( pentru ca are impresia ca stie toate raspunsurile! ), cand le pune, nu accepta critica sau pareri diferite de ale lui ( nici porcului nu ii place sa iasa din mol! Cu atat mai mult sa se spele! ) INCERC SA FIU DIFERITA DE CEEA CE URASC / NU-MI PLACE! INCERC!

DOAR JIGNIRILE DIRECTE MA SUPARA!

Unii cred despre mine asta! ( ca sunt acida! ), atat online cat si offline!, dar nu e chiar asa!,... SUNT REALISTA?!¿ E stilul meu de a fi! Dulce - amarui! :) Depinde, din ce parte ai muscat! :)

chiar ai devenit un om important de pe TPU  pentru mine...
Awww, vrei sa ma inmoi de craciun? :) :x
Si tu pentru mine! :)

și chiar nu vreau să stric relația asta...

E oficial?! :))
glumesc doar, nici eu! :)
( I' m in, din prima clipa! :) )

Dar De Ce? :) ( Ai ceva marturisiri de facut? :) )

anonim_4396

Doi!, dar sunt catei! Insa, unul e " preferatul mamei" happy

anonim_4396

Am si un pisoi! Dar e... " de camp"! happy

anonim_4396

Din păcate, aici nu te pot contrazice, cam asta este lumea în care trăim, dar totuși ce ar fi viața noastră fără încredere, fără încredere că totuși oamenii pot fi buni. Acum nici noi nu suntem perfecți, oricând greșim și dezamăgim și tiparul ăsta sincer, e perpetuu, oricât ai vrea să găsești relația aia perfectă (nu mă refer la cea amoroasă musai, ci la toate în general, până și cea de copil-părinte are lipsurile ei) dar nu vei găsi relația perfectă, asta evident dacă ți dorești treaba asta, dacă nu, poți fi o persoană alone, unii aleg asta tocmai pentru că tocmai această idee li se pare grea, că în relații dai și primești/ești rănit, dar și rănești. Deci tocmai de aceea relațiile sunt complicate și unii nu doresc să se complice. Cât de trădători, chiar nu am nici eu cuvinte, decât le mai pun eu o vorbă, îmi văd de drumul meu și îi părăsesc "FIECARE CIOARĂ PE LIMBA LUI PIERE"

Sper că nu am fost iar incisivă și nu te-am enervat, doar am simțit nevoia să mai adaug ceva, orice ar fi, opinia aceasta nu mi-o schimb, decât dacă mai apar alte date pe viitor din care să extrag alte informații și sper că nu te-am enervat prea tare. Doar am vrut să mai filosofez... happy

anonim_4396

Traiesc asa de multi ani, nici cu maica-mea nu ma inteleg, cu nimeni la o adica sunt toti niste jegosi, la nervi maica-mea spune niste chestii care chiar dor dar ei nu-i pasa pentru ca e retarda, i-am spus ca ce ii iese pe gura sunt lucruri care nu le-as spune nici la dusmani dar nu ii pasa, continua sa le zica.
Am neamuri de rahat, vin doar sa se laude, vezi, usor, usor ajungi la concluzia ca toti oamenii sunt de ****.

anonim_4396

Sau probabil sunt eu inconjurat de oameni de rahat...

anonim_4396

Ok! Calmează-te în primul rând. Vă înțeleg pe toți, jur, pe alocuri vă înțeleg happy acum nu zic că și trăiesc sau experimentez chiar toate trăirile tuturor oamenilor de pe Mapamond, dar te înțeleg happy Dacă te ajută cu ceva, eu am ajuns om la 27 de ani fără familie, deoarece toate certurile cu mama și pe vremea când trăia și cu tata, mă afectau și uite așa am spus 27 de ani că eu nu vreau familie, am văzut cât de chinuitor este, deci știam sigur că orice aș face nu trebuie să am familie, nu certuri, nu discuții, nu reproșuri, nu bârfe, nu așteptări, nu supărări. Și cu toate acestea când nu am avut job și nu doream să mă implic în nimic sau cel puțin pe atunci clar nu vedeam învățământul, cine crezi că m-a acceptat și m-a suportat, mama. Cu tata nu vorbesc de la divorț și oar amuzant este că lui, dacă nu este prezent nu-i reproșez nimic, am înțeles că e un orgoliu acolo, că după ce noi l-am părăsit, el a rămas fără casă și fără ajutor, aș avea să-i reproșez chestii de pe vremea când stătea cu noi în casă și nu se implica laughing) dar au trecut și alea, ba chiar mulți din preajma mea spun că ei nu înțeleg cum de un părinte poate să stea fără să-și caute copilul, eu nu-l blamez deoarece știu cât de greu este să rămâi singur în Univers și ba chiar apreciez că nu ne-a căutat și nu ne-a făcut scandal așa cum o fac alți bărbați sau chiar femei după un divorț.

Nu spun astea pentru că aș fi perfectă și vai vreau să mă dau eu exemplu, poate am avut și un drum mai bun pe partea asta, că mama a știut să fie și mamă și tată și atunci nu am simțit prea mult lipsa tatei, nu vreau să fac asta nici că nu aș avea ce face, așa cum susține miss Violeta laughing dar fac asta deoarece sper că se înțelege esența și că oricât ar părea de rău în relații, există cu bune și rele și că dacă nu există un trădător, tot mai exista unul care nu te susține sau dacă el te susține, poate va pica în extrema cealaltă și atunci va avea așteptări prea ridicate de la tine, doar pentru că te susține și crede în potențialul tău, dacă nu face nimic din astea poate va fi un om care pur și simplu își va da drumul la gură și va spune mereu ceea ce gândește sau îl frustrează, ce vreau să susțin este că nu există relație perfectă și nici om perfect, de noi depinde cum ne raportăm la aceștia.

În final, ca să vezi că nu sunt vreo Hitleristă care-mi susțin punctul de vedere cu orice preț, cred că totuși în cazul tău, ar fi ok să schimbi ceva dacă poți sau dacă nu să înveți să accepți persoana aia așa cum este, dar evident fără a pune ceva la suflet din ceea ce spune, acum nu spun că o cunosc încât să știu cât de mult o face, dar dacă apui că e totuși o persoană toxică, cu aceste persoane există două variante (1 și cea mai ușoară, să o eviți/îndepărtezi de ea, 2 dacă nu o poți evita din cauza conjuncturii, încearcă să te întărești tu și să nu îi dai importanță, orice ar fi, oamenii de genul, se hrănesc cu importanța semenilor, atunci când văd că oamenii au pus botul și au crezut în vorbele lor răutăcioase/sau s-au prins de ei, oamenii toxici sunt cei mai fericiți, e dacă vrei ca tarantula care-și prinde victima în plasă

anonim_4396

Ne-am indepartat de la subiect...

anonim_4396

Da știu laughing asta numesc eu filosofie laughing dar scuze, o să șterg ultima parte, cred că am devenit ceea ce nu suport, acea persoană care susține că deține adevărul, câmd adevărul e cu totul altul. laughing De-aș și știi cum se șterg, cineva are idee? laughing

anonim_4396

Eu i-aș numi oameni toxici. Și da, e bine ca de ăia să stai departe și chiar dacă ar fi să trăiești în vârful muntelui singur. Nu îi judeca, dar stai departe, vorbesc serios. Îți spun din proprie experiență, sunt nocivi pentru psihicul și chiar spiritul uman. Aș putea să încep și cu teori psihologice dar deja mă înjură ăștia pe TPU și e mai bine să-mi văd de treabă. happy

Întrebări similare