| JammyBrooks a întrebat:

Soa mea va aduce maine 2 hamsteri pitici de la tg.mures la bilbor/harghita.
E foarte cald si nu stie daca o sa reziste la caldura. Daca ii aduce intr-o colivie si le pune si recipient de apa in colivie si ii va tine la un nivel cu geamul(geamul deschis) o sa traiasca? sau macar unul dintre ei...vor avea sanse?
multumesc!

8 răspunsuri:
| WoaDmulL a răspuns:

Rezista...doar nu vine pe jos.
Daca pot rezista cateva zile fara mancare de ce nu ar rezista in putina caldura?

O seara cat mai placuta!

| Exxtremus a răspuns:

Nu te supara dar tu numai de hamsteri vorbesti si se scrie : Soratongue

| JammyBrooks explică (pentru Exxtremus):

Ce problema ai tu ca eu vorbesc despre hamsteri? De ce nu as vorbi daca am voie si nu imi interzice nimeni? Si stiu cum se scrie doar am gresitphbbbbt

| Exxtremus a răspuns (pentru JammyBrooks):

laughingtonguetongueNu stii sa scriitonguetonguetonguelaughing Si dependenta de hamsteritongue

| JammyBrooks explică (pentru Exxtremus):

Auzi ce problema ai tu cu asta? nu sunt dependenta dar imi plac na! si ba da stiu sa scriu dar merge greu tastatura

| Exxtremus a răspuns (pentru JammyBrooks):

Scuze happy Foarte bine ca iti plac hamsterii, putini oameni ii apreciaza ca fac curentlaughing si ca sunt pufosi. Am un prieten care a avut unul pe nume Suzi doar ca a murithappy Imi pare rau de tastatura, i-ati una nouabig grinSuccesA si vor avea sanse sigur nu o sa aiba probleme, Succeshappy

| JammyBrooks explică:

Pai am mai luat de 2 ori cate 2 si au murit.

| ℓαυrıtα a răspuns (pentru JammyBrooks):

Ii poti duce int-o cusca speciala de transport la umbra cu geamul deschis putina mancare si apa desigur.