| Crystal232 a întrebat:

Stiti vreo posibilitate de a transporta animale de companie pe distante mai lungi? Eu sunt din Piatra-Neamt si am gasit un pui de pisica din Pitesti. As vrea sa il cumpar, dar imi este imposibil sa ajung acolo deocamdata, pentru a intra in posesia lui.

7 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

In tren ai voie cu animale, s-ar putea sa te puna sa platesti jumatate, dar daca iti doresti pisicul faci orice.

| Crystal232 explică:

Este permis sa vina pe tren neinsotit? straight face

| SkyCraft a răspuns (pentru RedNose):

Mama, tie chiar iti pasa de animale (m-ai ajutat pe mine si pe multi altii.

| SkyCraft a răspuns:

Ai putea sa contactezi posesorul pisici si sa il rogi sa vina la tine si sa-i dai banii. Sau o ruda de a ta sa mearga cu masina sa o ia. In orice caz, du-te tu la el.

| viotedy a răspuns:

Cu trenul, il pui in cusca si ai voie, dar nu neinsotit.ori vine persoana, ori te duci tu.sau cu masina mica.la curieri nu primesc animale.eu am luat catel de la 700 km si m-am intalnit la jumatatea drumului cu vanzatorul.

| RedNose a răspuns (pentru Crystal232):

Cum a zis viotedy, neinsotit nu se accepta, fiindca animalele nu sunt colete sau pachete.

| TCI a răspuns:

Din cate stiam,exista agentii pentru transportul de animale,nu stiu exact sa iti spun despre ce este vorba pentru ca nu am apelat niciodata,dar poti sa cauti pe google, poate gasesti ceva. Daca nu, vorbeste cu proprietarul pisicii, sa vina el la tine, ii platesti transportul si gata tongue