| Nicky06 a întrebat:

Stiu ca sunt putin nesimtita dar mi-as dori un peste, dar tata nu.
,, Acum 4 ani am luat o pisica, iar acum 2 ani o randunica.Acum 1 an pisica mea a prins randunica, caci tata i-a scapat cusca pe jos... dar am avut noroc caci mama si tata au prins pisica de coada(nu au tinut-o in aer doar cat sa lase randunica) si au salvato si au mai fost cazuri din acestea si cred ca tata se gandeste ca un peste cu o pisica in casa e ultimul lucru pe care si-l-ar dori cineva ca el."
Dar tata zice ca vrea o vacanta toti 3(eu, mama si tata) dar nu putem din cauza ca sunt animalele si trebuie sa le dea cineva de mancare si apa... dar eu cred ca si-a inventat o scuza ca sa nu continui cu pestele dar am incercat sa-i explic ca-l putem duce pe masina sau avion dar na tinut.
Cum as putea sa-l fac pe tata sa fie de acord cu un peste mama nu isi doreste prea mult un peste dar ar accepta plus ca se vand la Mall cu 5 lei buc. dar acvariu e o problema.
Dau funda la cel mai,, ingienos discurs".

SCUZATI-MA PENTRU CATEGORIE

8 răspunsuri:
| Drinny90 a răspuns:

Pai fa rost de bani du-te ia-ti niste pestisori si pune-i intr-un vas cu apa nici prea rece nici prea calda. si nu ii acoperii cu nimic pentru ca pestii au nevoie de oxigen happy

| IrinaIvashkov a răspuns:

Heey`

Eu in locul tau l-as ruga foarte frumos, si i`asi promite ca imi voi asuma responsabilitatea, ii voi schimba apa, ii voi da de mancare, imi voi face timp pentru el si ca pe viitor o sa strang eu bani pe care o sa-i platesc "datoria"

Bafta

| Nicky06 explică (pentru IrinaIvashkov):

Am multe datorii la mama datorita jucariilor cumparate deci daca mai al datorii is,, lefter"am datorie 411.00 lei noi (411lei 00=bani marunti) ne tinand cont de marunti care ar face vreo 10.00 lei...imi strang alocatia 40.00 lei pe luna...,, dar cred ca ma fraierit postasu sau mama caci mi se pare ca nu am primit pe cateva luni allocatia) Stii cumva cat costa un acvariu cat sa incapa in masina si sa fie cam cat un caiet dictando pentru un peste de 1-2 cm

| Nicky06 explică (pentru Drinny90):

Dar tata nu ii accepta (am 10 ani, nu eu decid ce si cum)

| Patty99 a răspuns (pentru Nicky06):

Da.daca esti din pitesti du-te la kaufland am si eu peste mi-am luat 2 si un acvariu cam cat un cait dictando la 14, 99lei si e super sweet asta e cel mai mic mai sunt si mai mari... fundishaaa?

| Nicky06 explică (pentru Patty99):

Acvariu ala are capac?

| Nicky06 explică (pentru Patty99):

Cat costa o pompa? Termostat pentru acvariu?

| KlaraWeiss a răspuns:

Ia-ti un peste Beta, e cel mai usor de ingrijit. Nu necesita acvarii cu termostat sau mai stiu eu ce, un bol e suficient. Dar trebuie tinut singur in bol. http://animale.acasa.ro/......-8297.html