Pai fa rost de bani du-te ia-ti niste pestisori si pune-i intr-un vas cu apa nici prea rece nici prea calda. si nu ii acoperii cu nimic pentru ca pestii au nevoie de oxigen
Heey`
Eu in locul tau l-as ruga foarte frumos, si i`asi promite ca imi voi asuma responsabilitatea, ii voi schimba apa, ii voi da de mancare, imi voi face timp pentru el si ca pe viitor o sa strang eu bani pe care o sa-i platesc "datoria"
Bafta
Am multe datorii la mama datorita jucariilor cumparate deci daca mai al datorii is,, lefter"am datorie 411.00 lei noi (411lei 00=bani marunti) ne tinand cont de marunti care ar face vreo 10.00 lei...imi strang alocatia 40.00 lei pe luna...,, dar cred ca ma fraierit postasu sau mama caci mi se pare ca nu am primit pe cateva luni allocatia) Stii cumva cat costa un acvariu cat sa incapa in masina si sa fie cam cat un caiet dictando pentru un peste de 1-2 cm
Ia-ti un peste Beta, e cel mai usor de ingrijit. Nu necesita acvarii cu termostat sau mai stiu eu ce, un bol e suficient. Dar trebuie tinut singur in bol. http://animale.acasa.ro/......-8297.html