| Lily8 a întrebat:

Sunt intr-o situatie urata si ma doare sufletul.
Nu stiu ce sa fac.Scuzati-ma pentru lungimea acestei intrebari, dar cititi tot.Va rog.
Acum cateva luni am dat papagalul meu pe care l am primit cadou de la tata acum cativa ani buni, unei familii (mama si 2 fete )dar le am ales in functie de ce imi doream pentru pauly(asa il cheama pe papagal)
Si anume: sa pot sa il vad la ele cand doresc, sa stiu de el, sa aiba ele femela ca sa nu fie singur si sa aiba grija de ei.nu sa ii tina inchisi in cusca.
La inceput aceste fiinte m au asigurat ca o sa aiba grija ziceau ca le vor face cusca mai mare...dar acum dupa un timp de cand nu le am mai dat vreun semn am vrut sa il vizitez si eu si mama care venise din Spania si vroia sa il vada si ea iar acele persoane au bagat scuze ca nu sunt acasa.etc.Nu mi au dat adresa unde locuiesc niciodata, nu s-au tinut de cuvant intr-un cuvant si nu prea mai raspund la telefon cand le sun.
In plus le am cerut poze cu el si mi au trimis si arata rau. in 10 ani de cand l am vazut nu a aratat vreodata in felul asta de gras si penajul se vede ca nu e spalat si regret amarnic ca le am dat si am avut incredere in el.Eu vreau sa il iau inapoi ca nu l-am dat pentru bani sau sa scap de el. NU AM VRUT decat sa fie bine si mai fericit ca la mine nu avea femela era doar el.
EU am avut intotdeauna grija de el. Zbura prin casa, niciodata nu a stat asa mult timp inchis.Cred ca de aproximativ 6 luni il tine inchis intr-o cusca mai mica decat cea in care l-am dus si pe el si femela.
Ce ziceti?
Am dreptul sa il cer inapoi?
Tinand cont ca singurul ban care l-am luat a fost pentru cusca in care l-am dat si anume 50 ron.
Am vrut sa fie bine mai fericit si ingrijitnu inchis in cusca. AM dreptul sa il iau inapoi?
I-as da si bani numai sa mi-l dea.
Ajutati-ma va rog.Tin foarte mult la Pauly si am dovezi ca a fost al meu atata timp.
Nu l-am dat ca nu il mai voiam ci pentru ca am vrut sa ii fie MAI BINE.

9 răspunsuri:
| Lily8 explică:

Cum sa fac sa il iau inapoi fara sa ii faca rau daca mi-l da?

| Laura123Laura13 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa il iei cat mai repede.

| Lily8 explică (pentru Laura123Laura13):

Da, dar nu stiu cum sa procedez. crying

| RachelFlou a răspuns:

De obicei ce se da nu se mai cere.Dar in sitoatia asta e vorba de o viata. Poti pur si simplu sa lil ceri si sa le spui ca iti pasa de el, etc. Daca nu til vor da imi pare rau, asta este.

| karsivan a răspuns:

Momestele cu bani poate ti-l da inapoi, ofera-le o suma consistenta.

| Lily8 explică (pentru karsivan):

Asa m am gandit, dar sa vad.

| Prezidentul a răspuns:

Hai frate, las-o moarta. Daca-ti iubeai papagalu faceai orice ca sa ii cumperi ce are nevoie. Si aia care ti-au luat animalul au fost oameni, puteau sa il arunce sau sa il dea mai departe, la fel cum ai facut tu. Iubitori de animale cu constiinta peste tot laughing

| Iosif9977 a răspuns:

Daca le explici ca tii la el foarte muult poate ti-l da, dar poate..nusad! ofera-le bani...

| DianaGabureac a răspuns:

Oferă-le minim 70 lei în schimbul papagalului! Sună Protecţia Animalelor şi spune-le în ce stare jalnică e acum şi ce condiţii îi ofereai tu!