| robertzica a întrebat:

TPU am o problema urgenta cu papagalii mei.
Am 2 papagali baiat si fata. fata are 4 luni iar baiatul are 1an de cand il am.
de cand i-am luat le-am dat drumul in balcon cu geamurile inchise ca sa nu iasa.acum ei stau pe o perdea si pe usa ori pe cusca.
nu ii mai vad stand in cusca niciodata. as vrea sa ii pot dresa. sa ii bag in cusca mai merge la ce varsta au ei?

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu poti dresa papagalii(cred ca de fapt sunt perusi nu?), ei nu sunt caini...le place sa umble liberi.Cand vrei sa ii bagi in cusca pur si simplu ii prinzi si ii inchizi acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seara, daca e cat de cat intuneric, poti incerca tiptil sa te apropii de ei si sa ii prinzi. Pe lumina, nu ai nicio sansa.
Daca vrei sa ii obisnuiesti cu tine, joaca-te cu ei des, da-le mancare din mana, dar tine-i in colivie! Baga mana la ei in colivie si tine mana aproape de ei pana se va invata cu tine si vor fi tentati sa se urce pe degete. Bine, asta dupa ce ii prinzi si ii bagi inapoi in cusca.
Ai mei s-au obisnuit dupa 1-2 ani, chiar mai mult. Acum vin pe umarul meu si sunt foarte blanzi.
Bafta!

| KinderBeeeib a răspuns:

Lasa-i acolo si cusca in apropiere o sa li-se faca foame si o sa intre daca lasi portita deschisa.

| MCG a răspuns:

S-au invatat afara, e si normal findca au mai mult spatiu dar ii poti baga inapoi cu mancare...

| marktheshark a răspuns:

Ai prinzi si ai bagi in cusca fara nici o problema iar ei nu vor,, comenta,, prea tare

| anonimul998877 a răspuns:

Eu alerg dupa papagalul meu, il prind si dupa il bag in cusca de fiecare data.

| robertzica explică:

Mcg, au mancare, au apa dar nu intra

| robertzica explică:

Ajutati-ma ca mie mila de ei! sad

| robertzica explică:

Da cum ii prind maa nu mai dati raspunsuri asa aiurea

| robertzica explică:

Incep sa cred ca siteul asta nu e bun de nimic sad

| robertzica explică:

Da vam mai is ma zambilicii ca nu functioneaza! 1! cu ce i-as putea prinde?

| Láríìśàá a răspuns:

Le pui mâncare în cușcă și îi inchizi, papagalii nu pot să fie dresați decât de specialiști sau oamenii de la circ. Tu îi ai doar de dragul să ai animăluțe să-ți țină de drag.