Cu siguranta, reactia lor nu va fi una de bun augur. Cred ca si tu stii asta. Trecand peste toate, mai gandeste-te odata! La tine si nu la reactia lor. Vei face fata? Un caine e un suflet. Doi caini sunt doua suflete. Daca crezi ca faci fata, ia-l! Dar gandeste-te bine. Esti unicul raspunzator de soarta lor! Daca nu vei face fata, ce vei face cu al doi-lea? Aici e problema. Cat despre Husky, jos palaria, dar mi se pare un chin pentru ei sa-i tii vara la 35 de grade. Asa cum spui, "piticaniile" sunt pentru figurante. ii chinuie vopsindu-i in roz doar pentru placerea lor si nu a cainilor. Husky e tot pentru figuranti. Suporta calduri extreme pentru aceasta rasa. Doar ca sa ne laudam si sa nu fim ROZ, chinuim cainele Husky. Iti recomand un Beagle, Boxer, Lup sau chiar un maidanez de-al nostru!
In primul rand te sfatuiesc sa nu iti iei un husky din mai multe motive.
Naparlesc foarte mult. In perioada de naparlire trebuiesc periati cel putin de 2 ori pe saptamana si o sa scoti cam o perna de par din el de fiecare data .
Au foarte multa energie. Daca nu il plimbi zilnic o sa te trezesti cu gauri prin curte.
Au simtul prazii foarte dezvoltat. O sa omoare tot felul de animale mici (soareci, pisici, vrabii etc).
Sunt independenti si cam greu de dresat.
Nu sunt caini de stat in casa. Au prea multa energie.
Iti recomand sa iti iei un bichon pentru ca sunt mai usor de intretinut sau daca vrei neaparat un husky mai asteapta cativa ani pana te faci mai mare ca sa poti avea grija cum trebuie de el.
Si un caine reprezinta o investitie financiara oarecum mare (injectii, cip mancare) asa ca nu te sfatuiesc sa iti iei un caine pe ascuns.
Sursa: Am un husky.
PS: Stai linistita, intrebarea ta nu e idioata. Am vazut alte intrebari cu adevarat idioate pe site-ul asta.
Of, știam deja că voi primi răspunsuri de genul acesta. Vă mulțumesc, m-ați făcut să mă mai gândesc...
Reactia lor cu siguranta va fi una rea! cel mai bine e sa ii pregatesti, incepand sa spui ca vrei un caine din rasa husky si spunandu-le informatii pozitive despre un asemenea catel (nu le spune ca vrei sa il tii in casa, de prima data cand povestesti ca vrei un caine )! incearca sa tratezi problema alaturi de parintii tai oferindu-le informatii si dovedindu-le cat de interesata esti!