L-ai luat la tine? Nu îl lăsa pe afară ține-l la tine măcar până se face bine.Ar trebuit să mergi cu el la veterinar neapărat.
Am văzut persoane care aruncau pisici și de la 15 metri și nu aveau nimic pisicile alea,"al tau" a uitat sa deschidă parașuta
Dezinfectează acel loc, sau spala-l ușor cu apa.
Sper ca nu e al tău
Cred ca va supraviețui motanul, ofera-i afectiune, îl va ajuta puțin
Esti o fata inimioara, cu suflet frumos, sper ca va fi bine pisicul, e nice ca iubești animalele.
Da, e mic inca. Are vreo 3 luni...nu cred ca stie sa deschida parasuta...
Nu e ok, o sa moara in chinuri
Du-l la veterinar la urgente va înțelegeți cu banii dupa
Sărăcuțul
Faci o fapta buna, mai rar oameni cu un suflet asa de bun ca al tău.
Stai linista ca va supraviețui, e in mâini bune contez pe tine.
Eh, nu stiu daca e chiar asa grav. Iti zic maine daca e. Chiar acum nu am unde sa il duc. Decat daca as chema un veterinar. Dar nici asta nu stiu cat de posibil azi la ora asta.
Ce sfaturi de rahat.
Nu il misca, nu ai ce sa ii faci. Lasa-l sa stea linistit.
Daca nu il duci la medic, nu il da cu nici un Rivanol, ca pisicile nu se julesc, au blana. Ignora raspunsurile celorlalti.
Veterinar sau il lasi sa moara, cam astea sunt variantele. Ar putea fi o fractura de mandibula, daca a cazut fix in bot.
Frecandu-l cu toate prostiile vazute in reclame nu faci decat sa ii agravezi posibila fractura.
Sunt foarte curios daca are fractura de menton si ti-a propus serclaj metalic ori a scapat doar cu o julitura? asa am adoptat si eu o pisica albino heterocroma din strada, cazuta de la etj 4, cu fractura de menton...
A scăpat doar cu o julitura din fericire. Aseara veterinarul a spus ca e ok in interior (i-a facut ecograf) si i-a facut o injectie.
Desh întreabă: