Mancarea e infectata cu bacteriile soarecelui iar daca a mancat e pacat ca s-au pierdut niste bani din cauza unui eveniment neplacut.
Se poate. daca sobolanul avea o boala sau ceva, si a depus urina sau excremente pe mancare..altfel,nu( doar daca nu cumva sobolanul suferea de anumite boli ale pielii)
Dacă laşi un câine fără mâncare se va hrăni cu şoareci şi şobolani.
Deci nu are ce să păţească. Chiar dacă l-ar fi mâncat.
Mai bine arunca-le si dezimfecteaza vasul.Rozatoarele sunt cei mai,, eficienti,, purtatori de boli pentru animalele de casa.
Rozatoarele sunt cei mai eficienti purtatori de boli pentru animalele de casa.Mai bine arunci granulele si speli bine vasul.
Heiii!
Daca soricelul acela a mancar din granule, nu ii da catelului tau! Poate face hernie, care se poate lua la tine.
Bafta!
Saracutu.Arunca acele granole, poate sa dauneze cainisorului tau si risca...Stii tu ce iar tu nu ai vrea sa se intimple.
Orice soarece porta boli aruncale sa nu mai infestezi ceva pe acolo!
Da am o intrebare de cand ai luat cutia era soarecele in ea?
Nu are legatura una cu alta, soricelul probabil a ajuns acolo din greseala, poti da grauntele la catel ca doar nu dai soricelul sa-l manance , ce ar trebui sa facem cu toti cateii soricari care se stie ca prind tot timpul soricei, stai linistita
Se stie si ca soricarii mor
Pai,ar fi fost bine daca nu le manca.Nu poti sti daca soarecele era purtator de vreo boala sau asa ceva. Daca ai vazut soarecele cand ai desfacut punga poti suna la Protectia Consumatorului.
Vezi ce faci cu catelul.:*
Pentru soareci majoritatea mancarurilor de caine sau pisica pentru ei sunt otravitore..Bafta.
Daca soricelul era otravit atunci era bine sa le arunci, iar daca soricelul nu era otravit nu se intampla nimic.Dar oricum chiar daca a mancat granulele si soarecele era otravit nu are ce sa i se intample.Stai linistita!
Da cred ca are... daca si soricelul are a rontait cateva granule si daca era bolnav sau ceva de genu? du-ti cainele la veterinar, eu asa as face!
Sa nu-i ai dai cainelui grauntele ca soarece poate a fost otravit! Si poti otravi si cainele.Arunca-le