anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Am gasit astazi in cutia in care tin granulele catelului meu un soricel mort. E ceva daca a mancat din granulele acelea?

47 răspunsuri:
| Goguryeo a răspuns:

În cel mai bun caz le-ai aruncat, acel șoarece ar fi putut fi otrăvit, dacă deja le-a mâncat, putem doar spera să nu se întâmple nimic.
În caz de scadere a imunității câinelui este recomandat să mergi la veterinar.

| GumiFreeStyle a răspuns:

Pa:
1.Exista posibilitatea ca soricelul sa fi fost otravit, si ca orie otrava isi face efectul mai incet sau foarte repede.De data aceasta a fost incet si poate a ajuns la bol findui foame.
2.Cine stie, mai e posibilitatea ca granulele sa fi stat pe langa otrava de soareci daca ai luat dintr-un magazind e animale si acele granule s-au amestecat cu otrava.
3.S-au pot avea ceva adaugat gresit in formulta granulelor ceva e face rau.

Sfat:NU mai cumpara acest tip de granule ca sa te scapi de toate grijile.

| XxDream a răspuns:

WTF? De unde ai luat granulele. Doamne ferește. E bine cățelul?

| xelAlex a răspuns:

Arunca-le...s-ar putea sa le fii otraveasca soricelul.

Răspuns utilizator avertizat
| alecs14alecs96 a răspuns:

Suna la protectia consumatorului. Iar daca soarecul a fost purtator de boli se inbolnaveste si cainele! Ia niste pastile de deparazitare interna (albendazol) de la veterinar

| HaraSHOW a răspuns:

Trebuia sa ai pisica

| EuAlexia a răspuns:

Nu ar trebui sa fie probleme deoarece caini, mai ales cei fara stapan sau de la tara mananca soareci si nu au nimic.

| fcsboy a răspuns:

Nu il agraveaza cu nimic daca a mancat! Sper ca soricelul avea toate vaccinurile facute la timp laughing ca sa nu-i transmita catelului vreun microb.

| florinmusat09 a răspuns:

Dupa parerea mea mai bine cumperi altelehappy

| OniGen a răspuns:

Frate daca a mancat e cam naspa cel mai bine ar fi sa le arunci si sa te duci la doctor si arunca mancare. dupa tine cum tisepare se comporta ciudat catelu tau? Daca se comporta ciudat du-te cu el la doctot si mie misa intamplat la fel da cu pisica si la mine vomita era ploscaita si nu stiam dc si cand m-am uitat in macre la fel un sobolan...

| lovepusheen a răspuns:

Buna :3.Recomandat ar fi sa le arunci deoarece, poate soarecele a fost otravit si a mancat din granule iar aceasta otrava ti ar putea ucide cainele.Asta e cel mai bine pentru sanatatea lui.

| Felder_Alida_1997 a răspuns:

Nu cred

| PureLuv a răspuns:

Hmmm Mai bine le arunci, pentru ca nu sti daca soricelul a fost otravit sau nu si sa nu pateasca ceva catelusul tau

| DydyDeutza a răspuns:

Depinde de cat timp era acolo mort soricelul. daca era de saptamana trecuta sau de mai multe saptamani are ceva dar daca este de cateva zile maxim 3 zile nu are nimic

| Skumpy99thau a răspuns:

Depinde...daca soricelul a murit otravit s.ar putea sa se imbolnaveasca catelushul tau in orice caz sa arunci granulele, sa suni la protectia consumatorului si sa.i dai niste pastile catelushului sper ca te.am ajutat