Pai,ar fi fost bine daca nu le manca.Nu poti sti daca soarecele era purtator de vreo boala sau asa ceva. Daca ai vazut soarecele cand ai desfacut punga poti suna la Protectia Consumatorului.
Vezi ce faci cu catelul.:*
Pa:
1.Exista posibilitatea ca soricelul sa fi fost otravit, si ca orie otrava isi face efectul mai incet sau foarte repede.De data aceasta a fost incet si poate a ajuns la bol findui foame.
2.Cine stie, mai e posibilitatea ca granulele sa fi stat pe langa otrava de soareci daca ai luat dintr-un magazind e animale si acele granule s-au amestecat cu otrava.
3.S-au pot avea ceva adaugat gresit in formulta granulelor ceva e face rau.
Sfat:NU mai cumpara acest tip de granule ca sa te scapi de toate grijile.
Sa nu-i ai dai cainelui grauntele ca soarece poate a fost otravit! Si poti otravi si cainele.Arunca-le
Frate daca a mancat e cam naspa cel mai bine ar fi sa le arunci si sa te duci la doctor si arunca mancare. dupa tine cum tisepare se comporta ciudat catelu tau? Daca se comporta ciudat du-te cu el la doctot si mie misa intamplat la fel da cu pisica si la mine vomita era ploscaita si nu stiam dc si cand m-am uitat in macre la fel un sobolan...
Daca soricelul era otravit atunci era bine sa le arunci, iar daca soricelul nu era otravit nu se intampla nimic.Dar oricum chiar daca a mancat granulele si soarecele era otravit nu are ce sa i se intample.Stai linistita!
Da cred ca are... daca si soricelul are a rontait cateva granule si daca era bolnav sau ceva de genu? du-ti cainele la veterinar, eu asa as face!
Depinde de cat timp era acolo mort soricelul. daca era de saptamana trecuta sau de mai multe saptamani are ceva dar daca este de cateva zile maxim 3 zile nu are nimic
Pentru soareci majoritatea mancarurilor de caine sau pisica pentru ei sunt otravitore..Bafta.