Posibil sa fie furat sau poate seara a plecat si el la o vanatoare de soricei si s-a ratacit.Ar fi bine sa se intoarca in siguranta, dar acum vezi tu.Nu mai fi ingrijorata, fi optimista.Mie tot asa mi-a disparut pisica si desi au trecut doi ani de atunci, inca imi pare rau pentru ea, nu stiu ce i s-a intamplat
Si cu ce putem sa te ajutam noi? Si eu am pisica si nu o las afara, iese doar cu mine (cu lesa) si nici eu nu sunt in Romania...
Are macar microcip? Sau zgarda cu numarul tau de telefon?
Pai... ori e la pisicute ( lipsesc 1 luna de acasa ) ori... e mort ( 10% ). Dar pisicile se intorc mereu acasa, unde au mancare, apa, sunt alintati. Plang si eu! Am un motan care e afara acum si m-ai speriat!
Motanul meu pleaca si nu il vad toata ziua sau chiar mai mult. Nu te ingrijora, va veni inapoi.
Nu te ingrijora am si eu un motan si mia lipsit 5 zile e adevarat ca a venit fara un ochi dar tot mam bucurat ca a venit daca nu vine in 2sapțamani eu zic sa uiti de el
Calm down everyone! A venit dupa o jum de ora Dupa ce am pus intrebarea asta, dupa o jum de ora a venit si a mancat si si-a facut treburile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat )) Si azi a facut asa si m-am speriat, dar a venit dupa la aceeasi ora, dupa-masa vine sa doarma si iasa noaptea.Deja m-am obisnuit. oricum multumesc tuturor! :*