Imi pare rau ca s-a stins.
Dar pe viitor daca te intalnesti cu o situatie similara hraneste-l cu pipeta sau seringa, cu frisca pentru cafea(ca are 12% grasime) calduta si pune-i langa el un pet sau o sticla cu apa calda. E munca grea, ca trebuie hranit din 3 in 3 ore.De multe ori e util sa pui langa el in culcus si un ceas de masa mecanic, care imita inima mamei.
Eu asa am reusit sa salvez 6 pui de pisica maidaneza, care pisica a murit calcata de o masina la 3 zile dupa ce i-a nascut.Am stiut unde sunt puii si i-am crescut pana la aproape o luna si le-am gasit stapani la toti. Dar...din 3 in 3 ore eram treaza sau altcineva din familie se ocupa de ei.
Acum, in fiecare an la o anumita data primesc poze cu pisicile si motanii dati spre adoptie. O singura persoana nu ma mai contacteaza. Pisicii au 3 ani acum.
Bună,
încearcă să-i dai puţin lăptic dacă vrea.
http://casa.acasa.ro/......13719.html
Buna
Cu pipeta ori cu biberonul.
Eu asa am crescut catelusul din poza.
Inveleste-l si sa ii fie cald, poate va traii...
O zi buna
Cu o pipeta ii dai lapte. il obligi sa bea putin. daca lupta putin si tu ai rabdare are sanse sa traiasca. are nevoie de caldura. in afara de al inveli in ceva calduros incearca sa il tii in brate si sa ii transmiti caldura corpului tau.
Succes. ai multa nevoie.
Trebuie sa ii dai lapte, incearca cu o pipeta sau cu o seringa. Si cum ti-au spus si altii deja, trebuie sa ii asiguri caldura. Nu ar strica sa mergi cu el si la veterinar!
Un catel abia nascut, pe moarte, care abia misca sa manance din castron? nu am reusit cu seringa, dar tu vrei sa reusesc cu castronul...
Il hranesti cu lapte prin pipeta. Ce nenorocit e ala care a facut gestul asta. Cum sa arunci un suflet...
A murit,era alb si cu pete negre,la ochi, o pisica a vecinului l-a comfundat cu un soarece, si l-a muscat, si l-a adus la mine in curte, dar a murit.
Aoleu,ce usor, nu stiam ca un caine abia nascut mananca boabe, ma miram si eu de ce sug lapte de la mamele lor.Si n-avea nici ochi nici dinti, abia misca, pe moarte.Cred ca glumesti, sper, sper foarte mult ca glumesti, si vad ca cam raspunzi pentru funde.
Nu mi-ai zis ca e chiar asa de mic.Deci poti sa ii dai lapte daca e chiar asa de mic cum zici dar nicidecum otrava.
Apropo eu nu raspund foarte mult pentru funde si cel mai mult raspund sa incerc sa ajut cat de cat oamenii cu probleme.Vestea este ca nu la toti reusesc sa ii ajut dar incerc.
Toate cele bune!
De ce sa-i dau otrava? Si a murit ieri, asta e, toate cele bune si tie.
Hei. Am un maltese mini toy si... din cate stiu eu... daca ii dai prea mult lapte. nu e asa de bine. Face limbrici...sau ceva gen. Ok... ii poti da lapte... dar nu mereu... ii poti da cu biberonul sau cu o pipeta.
Nu mai inteleg atunci, de ce ai mai cerut ajutor, daca batalia era deja pierduta!?
Ai gasit 3 catei si doi ai salvat sau ai tu 2 catei mai mari?
Pentru a completa raspunsul meu anterior trebuie sa amintesc ca puii trebuiesc sa faca pipi si caca si singuri nu fac. Mama lor ii linge si astfel de produce "evenimentul" Asa ca omul trebuie sa frece puiul in zonele amintite cu o bucata de vata pana puiul isi face nevoile.Si tot ce mananca sa fie la 39 de grade, cat au animalele(cainii, pisicile) temperatura normala.
anonim_4396 întreabă: